Stavili su ga na stranu

Bivši kraljevski pomoćnik otkriva koje je mjesto Harry dobio na krunidbi: ''Bit će to ledeni prijem''

Princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 4 +20 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Galerija

Kraljevski izvor tvrdi da će princ Harry dobiti mjesto čak deset redova iza ostalih članova kraljevske obitelji na krunidbi.

Princ Harry sjedit će deset redova iza ostalih starijih članova kraljevske obitelji na očevoj krunidbi prije nego što ode, govori bliski kraljevski izvor.

Pogledaj i ovo Princ Harry - 1 Nije mogao izbjeći Princ Harry ipak je posjetio Buckinghamsku palaču nakon krunidbe, a njegov je posjet bio iznimno kratak

Bivši batler Paul Burrell kaže da će vojvoda od Sussexa možda imati malo vremena za razgovor s kraljem ili njegovim bratom, princom od Walesa, tijekom svog skorog posjeta.

Dodao je da nema šanse za pomirenje između vojvode i ostatka njegove obitelji nakon posljedica njegovih bombastičnih memoara Spare ranije ove godine, izvještava The Sun.

Iako njegov položaj na ceremoniji u Westminsterskoj opatiji može ostaviti dojam omalovažavanja, to što je daleko u publici također će mu pomoći ako želi brzo otići, otkrio je bivši kraljevski pomoćnik.

Burrell je Danu Woottonu iz GB Newsa rekao: ''Ne želi provoditi puno vremena s njima. Nema šanse za pomirenje u skorije vrijeme, bojim se - mislim da će naići na vrlo ledeni prijem od Windsora.''

Kraljevska stručnjakinja također je ispričala kako se očekuje da će vojvoda omalovažiti kralja nedolaskom na ručak nakon ceremonije sljedećeg mjeseca, što će uništiti nade u pomirenje.

Jennie je rekla: ''On nakon toga neće ići na ručak, koliko mi znamo, i rečeno nam je da će možda biti određeno mjesto u slučaju da se predomisli.''

''Mislim da se neće predomisliti. Zapravo, mislim da će se vratiti ravno u Kaliforniju. Vjerojatno će u roku od nekoliko sati nakon što sa sebe strgne svoje odijelo ili što će već nositi odjenuti traperice i vratiti se u Kaliforniju.''

Kraljevska krunidba sve je bliže, a kako dani odmiču sve više raste i napetost zbog dolaska Harryja u kraljevstvo.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić zauzela čudnu pozu, no fanovi gledaju samo u jedno: "Zavidim onima koji ti mogu biti blizu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene