23 godine od titule

Paparazzi uhvatili rijetke prizore bivše Miss svijeta u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezine prirodne obline

Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 10 Priyanka Chopra - 5 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 4 Priyanka Chopra - 7 Priyanka Chopra - 2 Priyanka Chopra - 8 Priyanka Chopra - 6 Priyanka Chopra - 1 Priyanka Chopra i Nick Jonas +20 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Galerija

Priyanka Chopra uhvaćena je u bijelom kupaćem kostimu, što su zapravo njene rijetke golišave fotografije.

Indijska glumica i pjevačica s američkom adresom Priyanka Chopra uhvaćena je u Meksiku gdje je Novu godinu otišla proslaviti sa suprugom Nickom Jonasom i njegovom braćom Joeom i Kevinom.

Priyanku su fotografi uspjeli fotografirati u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu koji je otkrio njene prirodne obline. 

U svojoj mladosti, Priyanka je bila jedna od najpoznatijih modela te je Indiju promovirala na najbolji mogući način na izboru za Miss svijeta gdje se 2000. okitila titulom najljepše, a to ju je natjecanje i probilo do Amerike gdje sada živi i radi.

Danas je 41-godišnja Priyanka sretno udana žena koja se bavi glumom, a 2018. godine vjenčala se s 10 godina mlađim glazbenikom Nickom.
2021. godine sretni par objavio je da čeka bebu koju će za njih roditi surogat-majka jer su oni imali poteškoće sa začećem i kćerkica Malti Marie im se rodila početkom 2022. godine, a zbog komplikacija morala je u bolnici provesti čak sto dana.

Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany.

Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 5 +26 Bianca Censori - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je ova žena izgledala prije udaje za kontroverznog glazbenika: "Očito nije prebolio bivšu!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 2 Mario Valentić i Dino Bubičić - 6 Mario Valentić i Dino Bubičić - 5 Mario Valentić i Dino Bubičić - 4 +27 Mario Valentić i Dino Bubičić - 3 inMagazin Nekada su žarili modnim pistama, a što rade danas? Zavirili smo u živote bivših Mistera Hrvatske!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene