Baš blista!

Bila je Miss svijeta, a onda se udala za 10 godina mlađeg muškarca za kojim su ludjele žene diljem svijeta!

Priyanka Chopra Priyanka Chopra Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra Priyanka Chopra - 6 Priyanka Chopra - 1 Priyanka Chopra - 2 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 4 Priyanka Chopra - 5 +0 Priyanka Chopra Galerija

Priyanka Chopra zasjala je na pariškom događaju u šljokičastoj haljini s dubokim dekolteom, s godinama je sve ljepša!

Priyanka Chopra, indijska glumica, pjevačica i bivša Miss svijeta, privlačila je sve poglede dok je napuštala hotel u Parizu u dugoj šljokičastoj haljini narančaste boje, a sve njene raskoši pokazao je i duboki dekolte.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Priyanka već dugo slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a udala se i za jednog od najzgodnijih muškaraca koji je bio san mnogim mladim djevojkama koje su pratile njega i njegov bend The Jonas Brothers, Nicka Jonasa.

Nick i Priyanka skupa su od 2018. godine, a iste godine su se i vjenčali. Također, svoje obožavatelje šokirali su objavom na Instagramu da su postali roditelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

"Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu putem surogat-majke. S poštovanjem vas molimo za privatnost tijekom ovog posebnog vremena jer smo usredotočeni na našu obitelj. Hvala vam puno", objavila je Priyanka na svojem profilu na Instagramu, a objavu je u samo sat vremena lajkalo više od pola milijuna njezinih pratitelja.

Chopra i Jonas su na počecima svoje veze zbog velike razlike u godinama bili predmet sprdnje. U to su se vrijeme često susretali s kritikama da izgledaju kao majka i sin, no na njih se nisu uopće obazirali.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 +10 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene