sve je oduševila!

Bivša Miss svijeta pozirala u badiću s hrvatskim kockicama, ova njezina fotografija prikupila je više od pet milijuna lajkova!

Priyanka Chopra Priyanka Chopra Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Priyanka Chopra i Sam Heughan - 4 Priyanka Chopra - 1 Priyanka Chopra - 2 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 4 Priyanka Chopra i Whitney Wolf Herd +20 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 1 Galerija

Nick Jonas objavio je fotografiju sa suprugom Priyankom, a svi su gledali u njezin badić s hrvatskim kockicama.

Pjevač Nick Jonas objavio je niz predivnih ljetnih trenutaka, a na prvoj fotografiji pozirao je sa svojom suprugom Priyankom Choprom koja mu je sjedila u krilu.

Pažnju je privukao njezin dvodijelni badić s prepoznatljivim motivom hrvatskih kockica, a fotografija je dobila više od pet milijuna lajkova. 

Priyanka je sjajno pokazala svoju preplanulu manekensku liniju. 

"Srpanj je bio poput filma", napisao je Nick u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Glumica, koja slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, uvijek se dobro pobrine da sve oči budu uprte u nju dok ponosno pozira pred fotografima, a ne suzdržava se ni od razmjenjivanja nježnosti sa suprugom Nickom Jonasom, koji je od nje mlađi deset godina.

Priyanka i Nick zajedno su već šest godina i roditelji su kćeri Malti Marie, koju im je rodila surogat-majka. Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany. Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

2021. godine sretni par objavio je da čeka bebu koju će za njih roditi surogat-majka jer su oni imali poteškoće sa začećem i kćerkica im se rodila početkom 2022. godine, a zbog komplikacija morala je u bolnici provesti čak sto dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Arijan Ademi i Andrea Janković - 2 Arijan Ademi i Andrea Janković - 3 Arijan Ademi - 1 Arijan Ademi - 2 +1 Arijan Ademi - 3 Celebrity Arijan Ademi svoj privatan život drži pod velom tajnosti, ali poznato je da ljubi kćer bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je i kriv za njihovo upoznavanje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene