Pamtite kako je izgledao?

Cruise se danas može pohvaliti savršenim osmijehom, ali nije tako uvijek bilo, pogledajte fotke s početka karijere, kad je bio daleko od ljepotana!

Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 3 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 2 Tom Cruise Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 1 Tom Cruise +12 Tom Cruise Galerija

Tom Cruise danas ima blistav i zdrav osmijeh, no na početku karijere time se nije mogao pohvaliti.

Holivudski glumac Tom Cruise ponosno pokazuje svoj blistavo bijeli osmijeh gdje god da se pojavi, ali danas 60-godišnji glumac nije se oduvijek mogao njime pohvaliti.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Naime, Tom je u mladosti imao iskrivljene zube, prije nego što je donio odluku da ih da popraviti i uljepšati. Tome svjedoče i fotografije iz vremena kada je snimao film "Autsajderi" iz 80-ih, na kojima se može vidjeti kako je izgledao prije spomenute korekcije.

Tom je imao samo 20 godina kada je započeo glumačku karijeru, a tada su mu zubi bili nepravilni te nisu bili ni blistavo bijeli. Prema Heightlineu, Tom je prvotno riješio ovaj problem izbjeljivanjem zubi, a onda i poravnavanjem. Kada je glumio Stevea Randlea u filmu "Autsajderi", mladi je Tom dobrovoljno skinuo kapicu s prednjeg zuba koji mu je slomio leteći pak na hokejaškoj utakmici. Budući da je glumio uličnog buntovnika, smatrao je da bi otkrivanje njegovih zuba u prirodnom stanju bilo prikladno za taj lik. Zato se u filmu vide njegovi pravi zubi, među kojima je bio i jedan smeđi, pokvareni. No u njegovim narednim filmovima u takvom se izdanju više nije pojavljivao.

Nakon razvoda od glumice Nicole Kidman 2001. godine holivudski miljenik dobio je aparatić za zube kako bi riješio probleme s nepravilnim zagrizom i položajem. Ponosno ih je pokazao dok je šetao crvenim tepihom na premijeri filma "Specijalni izvještaj" 2002. godine, nedugo nakon što je napunio 40 godina. Na iznenađenje mnogih, stigao je na crveni tepih i davao intervjue noseći vidljivi srebrni aparatić za zube te je otkrio kako ga nosi zbog krivog zagriza.

"Godinama nisam mogao pravilno zatvoriti usta, pa su konačno rekli 'molim te, začepi ih'", našalio se Tom na svoj račun u showu Davida Lettermana.

Objasnio je i da je svoju djecu odveo zubaru da im pregleda zube, ali na njegovo iznenađenje, on je rekao da bi mu njemu mogao dobro doći aparatić. Nosio ga je od siječnja do listopada 2002. godine, prije nego što je počeo raditi na svojem tadašnjem filmu "Posljednji samuraj".

Nekoliko godina kasnije ljudi su bili impresionirani Tomovim osmijehom, koji je doveo do besprijekornosti uz stručnu pomoć. Bila je to značajna razlika u odnosu na 25 godina ranije, kada se pojavio u "Autsajderima", što se jasno vidi i na njegovim najnovijim fotografijama.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Maja i Marko Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 +24 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Celebrity Zbog njih dvoje Larisa je bila na rubu suza, a Marko o svojoj partnerici govori s ponosom: ''Ona je moj život već promijenila!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +20 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene