Ovo je urnebesno!

Cruise postao hit na internetu zbog stare fotografije koja je isplivala, pogledajte ovaj pomalo bizaran trenutak!

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 4 Tom Cruise Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' +20 Top Gun Maverick, Tom Cruise Galerija

Tom Cruise prije nekoliko godina zaposlio je pomoćnika koji je za njega obavljao urnebesan posao, pogledajte o čemu je riječ i zbog čega je glumac opet tema na internetu.

Tom Cruise jedan je od najpoznatijih glumaca na svijetu, a poznato je da si velike zvijezde katkad mogu dozvoliti zaista razne stvari te zaposliti osobe koje za njih čine pomalo čudne stvari.

Pogledaj i ovo Tom Cruise Ali i dalje žive u istoj zgradi... Tom Cruise prekinuo vezu s fatalnom Ruskinjom, bliski izvor tvrdi da zna razlog: ''Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način...''

Cruise je tako opet glavna tema na internetu jer su na površinu isplivale fotografije stare nekoliko godina s crvenog tepiha u Dublinu s premijere filma ''Oblivion''.

Naime, dok je Tom šetao crvenim tepihom i pozdravljao fanove, jedan njegov zaposlenik iza njega je hodao s, ni manje ni više, grijalicom.

Na ovu temu odmah su se pojavili brojni memeovi i komentari korisnika Twittera.

''Točno ovoliko i ja mrzim hladnoću'', ''Kralj svih kraljeva'', ''On je tako ja'', pisali su.

Drugi se pak osvrnuli na hladnoću u Dublinu te rekli da potpuno podržavaju glumca koji je tamo morao proći samo u odijelu.

''Oni koji nisu iskusili dublinsku hladnoću ne znaju da čovjek nije lud…''

Jedan korisnik također je stao na stranu glumca i objasnio da ovo nije neuobičajeno za vidjeti.

''Nije čudno ni neuobičajeno da postavljaju izvore topline za glumce i ekipu ako je stvarno hladno. Posao trkača je da ih premješta i očito se pobrine da jedan bude uz zvijezdu. Netko ga je slikao kako stoji pored grijača'', pisalo je.

A mnogi su potom primijetili da se ovo nije dogodilo samo sada, već je Tom grijalice koristio i na setu filma pa je slična fotografija nastala i na jednom setu filma prije nekoliko godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll kockice zamijenila dresom slavnog kluba, no pažljivi promatrači primijetili su nešto drugo što je stavila u fokus

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene