Imala poseban tretman

Knoll kockice zamijenila dresom slavnog kluba, no pažljivi promatrači primijetili su nešto drugo što je stavila u fokus

Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 +19 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll pozirala je u Arsenalovu dresu i neobičnim dizajnerskim trapericama koje su istaknule njezinu bujnu stražnjicu.

Ivana Knoll ne prestaje privlačiti pažnju gdje god se pojavi, a ovog puta bila je zvijezda u Londonu. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Naime, Ivana je pokazala da je zamijenila dres Hrvatske za onaj kluba Arsenal, a pohvalila se i novom fotografijom na kojoj nosi crveni dres s brojem 1 na leđima i njezinim prezimenom, koji su joj poklonili iz kluba. Utakmicu je pratila iz VIP lože. 

Na dres je kombinirala popularne traperice koje su u prvi plan stavile zategnutu stražnjicu, a pažljivi promatrači primijetili su da je riječ o dizajnerskom brendu hlača marke Mugler, čija je cijena oko 450 eura. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Osim fotke, stavila je i video u kojem je snimila Arsenalov dres na fotelji, ali iz bliže perspektive. Također se u pozadini nakratko vidio i stadion, koji je bio prepun navijača.

"Ti si njihov fan", "Goriš", "Seksi", "Ljepotice", "Opet savršena", "Tebi sve pristaje", glasili su komentari pratitelja.

Nakon utakmice uslijedio je, naravno, party, a kako se sredila - otkrila je u svojim pričama na Instagramu.

Odjenula je usku bež haljinicu s dubokim izrezom i naglasila svoje raskošne grudi, a blještavi detalji dali su dodatnu čar cijeloj kombinaciji.

Inače, Knoll je privukla veliku pažnju javnosti na Svjetskom prvenstvu u Katru i o njezinim izazovnim navijačkim izdanjima raspisali su se brojni svjetski mediji.

Nakon Katra neko je vrijeme bila u Miamiju, u kojem se provodila u društvu svjetskih faca poput Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa i Drakea, a nije uspjela prošetati neopaženo ni New Yorkom.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj - 3 Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 4 +21 Joško i Ana Čagalj - 3 Celebrity Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene