Pazi na sve!

Cruise iznenadio promjenom izgleda na prvom crvenom tepihu nakon dugo vremena, vidljive su promjene u izgledu lica, a poradio je i na frizuri

Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 2 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 1 Tom Cruise Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise +8 Tom Cruise Wimbledon - 2 Galerija

Tom Cruise predstavo je novi imidž na svojem prvom dolasku na crveni tepih nakon dugo vremena.

Holivudski glumac Tom Cruise pojavio se na prvom crvenom tepihu nakon osam mjeseci na svečanosti za nominirane za Oscara u hotelu Hilton u Beverly Hillsu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise Ali i dalje žive u istoj zgradi... Tom Cruise prekinuo vezu s fatalnom Ruskinjom, bliski izvor tvrdi da zna razlog: ''Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način...''

Njegov najnoviji film "Top Gun: Maverick" osvojio je nominacije za Oscara u nekoliko kategorija, uključujući i onu za najbolji film.

Cruise se na događanju pojavio s nešto dužom kosom nego što smo ga u posljednje vrijeme navikli viđati i s preplanulim tenom, a lice mu je djelovalo svježe zaglađeno.

Glumac je posljednjih godina punio medijske stupce zbog pretjerivanja s botoksom, no čini se da se u zadnje vrijeme uspijeva suzdržati jer izgleda puno prirodnije nego u listopadu 2021. godine, kada je šokirao javnost svojim izobličenim licem.

Naime, Tom je tada snimljen na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connora, a njegove je obožavatelje začudilo podbuhlo i natečeno lice.

O njegovu izgledu kasnije se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova lica o kojem se tada pričalo.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji sugerira da bi Tomov prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane.

Inače, Cruise se zadnji put pojavio na crvenom tepihu u lipnju 2022. godine u Južnoj Koreji, a trebao bi prisustvovati i krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju ove godine.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Damir Martinović Zoran Prodanović Let 3 +29 Let 3 Celebrity Dečki iz Leta 3 oglasili se nakon prozivanja u srpskim medijima: "Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 Salma Hayek +27 Salma Hayek Celebrity Zanimljivo društvo Salme Hayek malo tko je primijetio pored oblina koje je servirala u uskoj crnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene