Sve je iznenadio odlukom

Tom Cruise zapostavit će važnu stvar na datum koji svi jedva čekaju: ''Ne bi to nikad propustio!''

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Wimbledon - 2 Tom Cruise Wimbledon - 1 Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise - 1 +15 Tom Cruise - 2 Galerija

Tom Cruise još će jednom pokazati koliko je odan kraljevskoj obitelji, novom je odlukom iznenadio svoj tim.

Tom Cruise još će jednom pokazati koliko cijeni kraljevsku obitelj i Veliku Britaniju te planira odgoditi snimanje svojeg novog filma ''Nemoguća misija'' kako bi prisustvovao krunidbi kralja Charlesa u svibnju ove godine.

Pogledaj i ovo kralj Charles - 3 burno razdoblje za njega Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

60-godišnji Cruise navodno je odlučio prekinuti snimanje osmog dijela filma ''Mission: Impossible'' kako bi taj dan mogao uveličati ovaj događaj u Londonu.

Bliski izvor za The Sun je rekao: ''Tom je pozvan na krunidbu kralja Charlesa i nema šanse da bi to ikada odbio. To je iznimno prestižan događaj, a Tom je pravi rojalist, plus što je sada blizak s princem Williamom i Kate.''

''Tom je rekao produkciji filma da zatvori set filma tijekom krunidbenog vikenda kako bi bio siguran da može prisustvovati. To je šokiralo neke ljude koji rade na filmu jer je Tom toliko posvećen svojem zanatu i nikad ne bi odstupio od svojeg intenzivnog rasporeda produkcije'', govori izvor.

"Ali nešto tako važno i veličanstveno kao što je krunidba kralja Charlesa nešto je što ne bi želio propustiti. Za Toma je velika stvar što je pozvan i počašćen je.''

Podsjetimo, glumac se u posljednje vrijeme zbližio s kraljevskom obitelji, a prošle je godine počastio Williama i Kate prijevremenom projekcijom filma ''Top Gun: Maverick''.

Trojac se zajedno pojavio na crvenom tepihu, a nikad zgodniji Tom pokazao se kao pravi kavalir kada je uskočio i pružio ruku vojvotkinji Kate kako bi je vodio, a koja je zablistala u pripijenoj haljini otvorenih ramena. U tom trenutku kamere su zabilježile i princa Williama, koji se smijuljio i pravio čudne izraze lica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 +25 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Celebrity Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene