I Tom je imao posebnu podršku!

Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

Kate Middleton i Tom Cruise Kate Middleton i Tom Cruise Afp 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 2 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 3 Hayley Atwell Hayley Atwell Tom Cruise i Jennifer Connelly +17 Tom Cruise - 2 Galerija

Tom Cruise pojavio se na premijeri svog filma "Top Gun: Maverick" na Filmskom festivalu u Cannesu s princom Williamom i Kate Middelton, a došla ga je podržati i Hayley Atwell.

Holivudski glumac Tom Cruise definitivno je glavna zvijezda ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu gdje promovira svoj film "Top Gun: Maverick", čiju premijeru nisu nikako htjeli propustiti ni britanski princ William i njegova supruga Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Trojac se zajedno pojavio na crvenom tepihu, a nikad zgodniji 59-godišnji Tom pokazao se kao pravi kavalir kada je uskočio i pružio ruku vojvotkinji Kate kako bi ju vodio, a koja je zablistala u pripijenoj haljini otvorenih ramena. U tom trenutku kamere su zabilježile i princa Williama koji se smijuljio i pravio čudne izraze lica. 

Na premijeri se pojavila i glumica Hayley Atwell s kojom je Tom prošle godine prekinuo vezu, no sve su glasnija šuškanja da se par odlučio pomiriti i kako je došla da mu pruži podršku tijekom važne večeri i da je tu odluku donijela u posljednji tren.

"Ona je tu da mu jednostavno pruži podršku. Za njih je to veliki korak", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

40-godišnja glumica plijenila je pažnju u dugoj suknji s prorezom i rezanom topu s dugim rukavima i rukavicama.

Tom i 20 godina mlađa Hayley zaljubili su se na snimanju novog nastavka iz serijala filmova "Nemoguća misija", a nakon prekida odlučili su ostati prijatelji.

"Zajedno su prošli kroz intenzivan period snimanja, no iako se sjajno slažu, odlučili su ostati samo prijatelji. Tom ima previše obaveza i cijelo vrijeme putuje pa je i to jedan od razloga zbog čega njihova veza nije uspjela", rekao je tada izvor blizak glumcu za The Sun.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mahlagha Jaberi - 3 Mahlagha Jaberi - 2 Mahlagha Jaberi - 1 Mahlagha Jaberi - 11 +16 Mahlagha Jaberi - 2 Celebrity Uspoređuju je s puno slavnijom ljepoticom, a zbog prozirne haljine u kojoj se pojavila o njoj s ene prestaje pričati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene