Vješto to skriva

Svi su primijetili nešto čudno dok je Tom Cruise stajao pored Kate Middleton, a evo i u čemu je tajna

Tom Cruise, Kate Middleton Tom Cruise, Kate Middleton Ian West/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise - 2 Tom Cruise i Jennifer Connelly Tom Cruise i Jennifer Connelly Kate Middleton i Tom Cruise Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 2 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 3 +19 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Galerija

Tom Cruise vješto skriva jedan problem, a evo o čemu je tu točno riječ.

Holivudski glumac Tom Cruise izgledao je zgodnije nego ikad dok je šetao crvenom tepihom i predstavljao svoj novi film "Top Gun: Maverick" na Filmskom festivalu u Cannesu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 iza nje stoji posebna priča Objavljena je nikad viđena fotografija Kate Middleton, evo zašto je baš sad dospjela u fokus javnosti

Pažnju je plijenio dobrim raspoloženjem, a tijekom susreta s Kate Middleton pokazao je i svoju drugu stranu. 

Naime, nikad zgodniji 59-godišnji Tom pokazao se kao pravi  kavalir kada je uskočio i pružio ruku vojvotkinji Kate kako bi ju vodio, a koja je zablistala u pripijenoj haljini otvorenih ramena. Kamere su tada zabilježile i reakcije princa Williama koji se smijuljio i radio vrckaste izraze lica. 

A mnogi su primijetili još nešto pomalo neobično. Naime, Cruise već godinama vješto skriva svoj problem s visinom, a to je čini se pokušao i ovoga puta jer su mnogi primijetili da je u trenutku kad je pružio ruku vojvotkinji Kate kako bi ju vodio izgledao gotovo iste visine kao i ona u petama.

Mnogi su se zato zapitali što to skrivaju crne lakirane cipele s potpeticom koje je nosio uz odijelo, a pretpostavlja se da se osim u potpeticama, tajna krije i u ulošcima unutar cipela koje ga također čine koji centimetar višim.

Zanimljivo je i to kako Cruise nikad nije komentirao te priče, no uvijek je parirao s visinom na fotografijama s bivšom suprugom Katie Homles, iako se zna da je ona dosta niža od njega.

Glasine o njegovoj visini pokrenule su se i na premijeri za akcijski film "Knight and Day", 2010. godine, kada je stajao uz kolegicu Cameron Diaz koja je inače viša od njega, ali na fotografijama je Tom izgledao jednako visok kao i ona.

Na premijeri se pojavila i glumica Hayley Atwell s kojom je Tom prošle godine prekinuo vezu, no sve su glasnija šuškanja da se par odlučio pomiriti i kako je došla da mu pruži podršku tijekom važne večeri i da je tu odluku donijela u posljednji tren.

"Ona je tu da mu jednostavno pruži podršku. Za njih je to veliki korak", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +26 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio - 2 Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 3 +1 Alessandra Ambrosio - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo s dva komadića šljokica neobičnog oblika, ovakvo nešto zbilja još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene