Nije joj lako

Shakira uputila očajnički apel, zbog jedne stvari joj je najteže: "Molim vas to kao majka, ne pjevačica"

Shakira Shakira Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 1 Shakira Shakira sa sinovima - 2 Shakira Shakira s roditeljima - 3 Shakira s roditeljima - 2 Shakira Shakira +20 Shakira - 4 Galerija

Shakira je javno zamolila paparazze i predstavnike medija da ne prate njezine sinove Milana i Sashu, koji su se s njom iz Barcelone preselili u Miami.

Shakira se nakon nekoliko odgađanja konačno preselila iz Španjolske u SAD, zajedno sa svojim sinovima koje dijeli s bivšim partnerom Gerardom Piqueom, nakon čega se i sama odlučila oglasiti i poslati očajnu molbu.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

46-godišnja Shakira priznala je kako je svjesna da postoji visoka razina interesa za njezin život, ali iskreno je zamolila da se njezinim sinovima, Milanu i Sashi, omogući zdrav i sretan život. Njezin privatni život je pod povećalom javnosti nakon što je objavljeno da je raskinula vezu s Gerardom, i to zbog njegove nevjere.

"Poštovani prijatelji, novinari i medijske kuće, razumljivo je da u ovo vrijeme promjena u mom životu kao javne osobe postoji stalna znatiželja o meni i mojoj obitelji. Međutim, moji sinovi Milan i Sasha imali su vrlo tešku godinu, trpeći stalnu opsadu paparazza i predstavnika raznih medijskih kuća u Barceloni. Sada kada započinju novu fazu u svojim životima iskreno molim medije da poštuju njihovo pravo na privatnost. Molim vas da ih ne pratite do izlaza ili ulaza u školu, da ih ne čekate na vratima naše kuće i da ih ne pratite na njihove izvannastavne aktivnosti. Ne molim to kao glazbenica, već kao majka koja želi zaštititi svoju djecu i brinuti se o njihovoj psihičkoj i emocionalnoj dobrobiti kako bi mogla živjeti sretnim i zdravim životom, što svako dijete zaslužuje", napisala je Shakira u objavi na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Shakira je navodno zauvijek napustila svoju voljenu Barcelonu nakon što joj je Gerardov otac uručio obavijest o deložaciji. Naime, ona je nedavno potvrdila da napušta španjolski grad u jeku izvješća da se s djecom seli u Miami, a španjolski mediji izvijestili su da je to uslijedilo nakon što je primila zahtjev da ona i njezini roditelji napuste kuću koju je dijelila s bivšim nogometašem.

Shakira i Pique potvrdili su krajem prošle godine da su potpisali ugovor o skrbništvu nad djecom nakon dugotrajnih pregovora, koji su završili maratonskim 12-satnim sastankom s njihovim odvjetnicima, prema kojem će on provoditi vrijeme s djecom tijekom praznika.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger - 1 Arnold Schwarzenegger - 2 Arnold Schwarzenegger - 3 Arnold Schwarzenegger - 5 +16 Arnold Schwarzenegger - 6 Zanimljivosti Pogledajte urnebesni potez Arnolda Schwarzeneggera, rijetki njegovi kolege bi se na to odvažili, ali bilo mu je dosta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene