Krenula je dalje

Shakira je donijela važnu odluku u svom životu, a poznat je i datum velikog obrata u koji će uključiti i svoje sinove

Shakira sa sinovima - 2 Shakira sa sinovima - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira sa sinovima - 4 Shakira sa sinovima - 3 Shakira sa sinovima - 1 Shakira Shakira s roditeljima - 3 Shakira s roditeljima - 2 Shakira s roditeljima - 1 Michael i Shakira Caine Shakira Shakira sa sinovima +19 Shakira sa sinovima Galerija

Shakira je krenula dalje, a svoj će život, navodno, nastaviti u dalekom Miamiju.

Pjevačica Shakira će navodno započeti svoj novi život u Sjedinjenim Državama, a sa sobom vodi i svoje dvoje djece. Ona bi sa sinovima do kraja sljedećeg tjedna tjedna trebala preseliti u Miami, pišu španjolski mediji, a navodno je počela izlaziti i s misterioznim muškarcem.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Ugledna španjolska showbiz stranica Vanitatis objavila je da je Shakira svojim bližnjima i liječnicima koji su se brinuli o njezinim starijim roditeljima rekla da će do kraja tjedna zauvijek napustiti Španjolsku.

''Veliki dio pjevačičinog bliskog okruženja već zna da ona odlazi. Djeca su prije nekog vremena prestala sudjelovati u izvannastavnim aktivnostima poput bejzbola. Ali dobro pozicionirani izvori kažu da im je u Esplugues de Llobregat u blizini Barcelone, gdje je mladić redovito odlazio trenirati i igrati utakmice, rečeno da se mladić neće vratiti'', piše portal.

Izvijestili su i da se djeca neće vraćati u svoje škole nakon uskršnjih praznika.

Stručnakinja koja prati odnos Shakire i Gerarda Piquea Laura Fa, jedna od dvije novinarke koje redovito izvještavaju o mami dvoje djece za katalonske novine El Periodico, rekla je ranije ovog mjeseca da umjetnica traži novi datum i da je 1. travnja napustila Barcelonu sa svojom djecom.

Shakira i Pique potvrdili su krajem prošle godine da su potpisali ugovor o skrbništvu nad djecom nakon dugotrajnih pregovora, koji su završili maratonskim 12-satnim sastankom s njihovim odvjetnicima, prema kojem će on provoditi vrijeme s djecom tijekom praznika.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić +31 Annie Wersching i Goran Višnjić Celebrity Goran Višnjić podijelio je rijetku fotografiju sa svojim najstarijim sinom kojeg inače vješto skriva od javnosti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 4 +28 Marko Ciboci - 3 Celebrity Ciboci pozirao u donjem rublju, a usput je pokazao i raskošne tetovaže koje pred svima inače skriva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene