Težak period

Nove loše vijesti dočekale Shakiru, pjevačica će opet morati odgoditi veliki plan koji je imala za sebe?

Shakira Shakira Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira s roditeljima - 2 Shakira s roditeljima - 3 Shakira s roditeljima - 1 Nidia del Carmen Ripoll Torrado Shakira Shakira Shakira Shakira Shakira sa sinovima +17 Shakira sa sinovima Galerija

Shakirina majka Nidia Ripoll završila je u bolnici nakon što se nedavno požalila da se osjeća loše pa je potražila liječničku pomoć.

Slavna kolumbijska pjevačica Shakira posljednjih nekoliko mjeseci prolazi kroz težak period, a čini se kako lošim vijestima nema kraja jer je njezina majka Nidia Ripoll završila u bolnici u Barceloni.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Strani su mediji isprva prenijeli da je doživjela moždani udar, no onda su, pozivajući se na izvore bliske Shakiri, otkrili da su njezini zdravstveni problem povezani s teškom venskom trombozom.

Shakira se zasad nije oglasila o majčinu stanju, no sigurno joj nije lako, pogotovo jer je prošle godine zbog zdravlja svog oca Williama Mubaraka odgodila preseljenje u Miami sa sinovima, nakon što je raskinula s bivšim nogometašem Gerardom Piqueom.

Očekivalo se da će 46-godišnja pjevačica početkom godine otići iz katalonske prijestolnice na Floridu s 10-godišnjim sinom Milanom i 8-godišnjim Sashom, i to nakon potpisivanja ugovora o skrbništvu nad djecom s bivšim braničem Barcelone.

No liječnici su navodno otkrili zdravstveni problem Shakirine majke nakon što se prošlog tjedna osjećala loše i potražila liječničku pomoć. Telemundo i španjolski tisak navode da je prošlog petka hitno primljena u bolnicu, ali je sada izvan životne opasnosti i očekuje se da će uskoro biti puštena kući. Još nije poznato hoće li to dovesti do novih odgoda Shakirinih planova da s djecom napusti Španjolsku.

Shakira i Pique potvrdili su krajem prošle godine da su potpisali ugovor o skrbništvu nad djecom nakon dugotrajnih pregovora koji su završili maratonskim 12-satnim sastankom s njihovim odvjetnicima. Gerard koji je novu ljubav pronašao s 23-godišnjom katalonskom ljepoticom Clarom Chijom, a prema ugovoru će provoditi vrijeme s djecom tijekom praznika.

Shakirina želja da se preseli u Miami, gdje je prije živjela i gdje se nalazi dio njezine obitelji, smatra se glavnom točkom spora u prethodnom neuspjehu bivšeg para da sklopi izvansudsku nagodbu. Par se razišao nakon više od desetljeća zajedničkog života, a o svemu su se oglasili i u zajedničkoj izjavi.

"Želimo priopćiti da smo potpisali sporazum koji jamči dobrobit naše djece i koji će biti ratificiran na sudu kao dio formalnog procesa. Naš je jedini cilj pružiti im najveću sigurnost i zaštitu i vjerujemo da će se njihova privatnost poštovati. Cijenimo iskazani interes i nadamo se da djeca mogu nastaviti sa svojim životom uz potrebnu privatnost u sigurnom i mirnom okruženju", objavili su tada.

Inače, Shakirin 91-godišnji otac hospitaliziran je u Barceloni prošle godine nakon nezgodnog pada, a nakon što je otpušten iz privatnog Medicinskog centra Teknon i stavljen pod profesionalnu kućnu njegu 24 sata dnevno, proveo je Božić sa svojom kćeri u katalonskoj prijestolnici.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +5 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Mate Čuljak na premijeri predstave Gospoda Glembajevi Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine +20 Severina i Mate Čuljak - 2 Nekad i sad Sjećate se kad je Severina ljubila osam godina mlađeg Hercegovca Matu? Bio joj je podrška u trenucima kada ju je javnost osuđivala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene