Super mama!

Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

Shakira i sinovi - 8 Shakira i sinovi - 8 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i sinovi - 10 Shakira i sinovi - 9 Shakira i sinovi - 7 Shakira i sinovi - 6 Shakira i sinovi - 5 Shakira i sinovi - 4 Shakira i sinovi - 3 Shakira i sinovi - 2 Shakira i sinovi - 1 Shakira - 7 +20 Shakira - 4 Galerija

Dok svi na svijetu bruje tko je nova ljubav pjevačice Shakire i je li nastavila dalje, ona se odlučila posvetiti sinovima i odvesti ih na vožnju jet skijem, evo kako su uživali.

Pjevačica Shakira posljednjih je mjeseci jedna od glavnih tema javnosti, a medijske stupce konstantno pune šuškanja o tome koga ova kolumbijska zvijezda ljubi.

Međutim, čini se da se ona ovim nagađanjima uopće ne zamara, a vrijeme koje ima slobodno koristi za druženje sa svojim sinovima koje je dobila s Gerardom Piqueom.

Shakiru su paparazzi uhvatili u Miamiju gdje je Sashu i Milana odvela na vožnju jet skijem.

Sa zaštitnim prslucima na sebi, pjevačica i njena dva sina sjeli su na ovu morsku atrakciju i krenuli u vožnju, a nisu im smetali ni fotografi koje je Shakira primijetila pa u jednom trenu sinovima čak i prstom pokazala prema njima. Njeni sinovi uživali su u vožnji s mamom, a Shakira im je cijelo vrijeme nešto objašnjavala i pokazivala.

Podsjetimo, Shakira i Pique razišli su se prošle godine nakon čega je on krenuo u vezu s mlađahom Clarom Chijom Marti. Zajedno su dobili dvojicu sinova, a oni će, čini se, pripasti na odgoj njihovoj majci.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +27 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives je odlučila reći zbogom badićima i na novoj fotografiji pokazala ono što su brojni dugo željeli vidjeti: ''Što starija, to bolja''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deepika Padukone - 1 Deepika Padukone - 2 Deepika Padukone - 3 Deepika Padukone - 4 +25 Deepika Padukone - 5 Zanimljivosti Jedna od najljepših žena svijeta zavela je Novaka Đokovića, a mnogi pričaju kako je ona glavni razlog zbog koje bi brak s Jelenom mogao dovesti u propast

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene