Sve u tajnosti

Blizak izvor otkrio nove detalje o odnosu Shakire i Lewisa Hamiltona, koliko dugo će to još moći skrivati?

Shakira Shakira Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 4 Shakira - 1 Shakira Shakira i Lewis Hamilton - 1 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 5 Shakira i Lewis Hamilton - 1 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 3 Shakira i Lewis Hamilton - 4 +20 Shakira Galerija

Shakira i Lewis Hamilton postaju sve bliži i više su od prijatelja, barem tako tvrdi njima blizak izvor.

Pjevačica Shakira i vozač Formule 1 Lewis Hamilton potaknuli su glasine o svojoj ljubavnoj vezi i to nakon što su bili viđeni na brojnim zajedničkim događanjima, a zasad se niti jedno od njih dvoje nije oglasilo po tom pitanju.

Međutim njima blizak izvor tvrdi kako su definitivno više od prijatelja, pogotovo nakon što su u tajnosti otputovali na Ibizu. 46-godišnja Shakira i 38-godišnji Lewis prije mjesec dana su viđeni na jahti s prijateljima, zatim na Velikoj nagradi Velike Britanije te u jednom u noćnom klubu. 

Izvor je za španjolski TV kanal Telecinco otkrio da su se kolumbijska pjevačica i britanski F1 as sastali tri puta u vili na Ibizi nakon što su njezini zaposlenici napustili luksuzni objekt.

"Kad su radnici otišli, pjevačica je ostala sama s privatnom pratnjom i Hamilton ju je posjetio", izjavio je te dodao da je njegov privatni vozač čuo kako stalno razgovaraju telefonom.

Šuškanja o tome kako bi bili savršen par krenula su još u svibnju kada je pjevačica viđena s njim na jahti.

Paparazzi su je uhvatili kada se ukrcavala na jahtu ispred njezine vile u Miamiju, a pridružio joj se slavni vozač Formule 1 i nekoliko prijatelja i to samo nekoliko sati nakon što ručali zajedno u jednom restoranu. No na vidiku nigdje bilo Lewisove navodne djevojke, 24-godišnje Juliane Nalu što mu sudeći prema fotografijama nije nimalo smetalo jer se dobro provodio sa Shakirom.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 +29 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Uskoro bivši suprug Elle Dvornik oglasio se nakon objave da se razvode, njezini obožavatelji napali ga zbog fotografije koju je objavio!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju YesJulz - 4 YesJulz - 2 YesJulz - 1 YesJulz - 3 +21 YesJulz - 5 Celebrity Badić koji nekima graniči s neukusom nedavno je nosila i lijepa Hrvatica, a sad je još jedna poznata žena zbog njega bila glavna atrakcija na plaži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene