Zavodi sve redom!

Dok glasine o vezi s vozačem Formule 1 bivaju sve glasnija, Shakira s istog partyja izlazi sa slavnim reperom!

Shakira - 5 Shakira - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 4 Drake - 1 Drake - 2 Shakira - 7 Shakira - 3 Shakira - 6 Shakira - 2 Shakira - 1 Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Profimedia) +20 Drake (Foto: Profimedia) Galerija

Nakon glasina da izlazi s vozačem Formule 1 i da je u nju zaljubljen glumac, sada kruže priče i da Shakira ima nešto više od prijateljstva s američkim reperom Drakeom.

Pjevačica Shakira posljednjih godinu dana neprestano puni medijske stupce vijestima o raskidu s Gerardom Piqueom te potiče nova šuškanja o novim romansama.

Za lijepom 46-godišnjakinjom svi su odmah pohrlili, a nakon priča da ljubi vozača Formule 1 i glumca, sada su tu šuškanja da se nalazi s deset godina mlađim reperom Drakeom.

S jedne zabave u West Hollywoodu pokušali su proći nezapaženi, ali nakon što su ih fotografi uhvatili u jutarnjim satima, Shakira i glazbenik Drake potaknuli su glasine o romansi.

Prema tvrdnjama izvora za Daily Mail, pjevačica i deset godina mlađi reper u sitnim noćnim satima napustili su zabavu na kojoj su bili u razmaku od samo nekoliko minuta. Premda nisu zajedno napustili zabavu, Shakira je izgledala poprilično sretno pri odlasku, a to i kratak razmak između njihovog odlaska potaknuli su glasine o novoj vezi.

Međutim, nedavno je izvor za španjolski TV kanal Telecinco otkrio da su se kolumbijska pjevačica i britanski F1 as Lewis Hamilton sastali tri puta u vili na Ibizi nakon što su njezini zaposlenici napustili luksuzni objekt.

"Kad su radnici otišli, pjevačica je ostala sama s privatnom pratnjom i Hamilton ju je posjetio", izjavio je te dodao da je njegov privatni vozač čuo kako stalno razgovaraju telefonom.

Šuškanja o tome kako bi bili savršen par krenula su još u svibnju kada je pjevačica viđena s njim na jahti.

A prije toga strani mediji pisali su i da je u Shakiru zaljubljen glumac Tom Cruise, no pjevačica od samog početka nije bila nimalo zainteresirana za nešto više od poznanstva s Tomom.

Podsjetimo, Shakira i Pique razišli su se prošle godine nakon čega je on krenuo u vezu s mlađahom Clarom Chijom Marti.

Drake je u svojoj karijeri najpoznatiji ostao po vezi s Rihannom s kojom je bio od 2009. do 2016. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 1 +25 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Celebrity Lagani povjetarac podigao je prozirnu haljinu naše predivne glumice i tako otkrio njezine adute: ''Sve je tu, a posebno divna žena''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Nika Barišić, Momčilo Otašević Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević +26 Momčilo Otašević Celebrity Crnogorski šarmer raznježio je pratitelje rijetkom fotografijom s kćeri koju ima s bivšom suprugom, evo kako se priprema za novu sezonu najgledanije domaće serije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene