Vrlo nezgodno

Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Gerard Pique Gerard Pique Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 +19 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Galerija

Gerard Pique u klubu je izašao na binu pozdraviti publiku, no oni su mu krenuli skandirati ime bivše partnerice, on im je ljutito odbrusio.

Bivši španjolski nogometaš Gerard Pique od kraja je karijere posvećen svom projektu Kraljevske lige u sklopu kojega je prošlog vikenda organizirao veliki promotivni događaj uoči novog turnira. Pique je organizirao veliko okupljanje u noćnom klubu gdje je trebao održati govor, ali publika ga je u tome naglo prekinula.

Naime, nakon što je Pique ustao s mikrofonom u ruci, okupljeni su se okrenuli prema njemu i počeli skandirati "Shakira, Shakira", a kako obožavatelji pjevačice tvrde, vidno iznervirani Pique im je odgovorio: "Svejedno, ja sam i dalje svjetski prvak, a vi ste nitko."

Tijekom večeri čula se i Shakirina pjesma ''Waka, waka'' čije je puštanje navodno tražio nogometašev bivši suigrač iz reprezentacije Iker Casillas.

Inače, to je himna Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine zahvaljujući kojoj su se glazbena zvijezda i sportaš upoznali, na snimanju sada već poznatog spota.

Piqueu navodno smeta kada tijekom izlaska čuje Shakirinu glazbu, pa je tako prilikom nedavnog posjeta noćnom klubu Uniq u Andori od vlasnika navodno zahtijevao da se tijekom večeri ne pušta nijedna pjesma njegove bivše izvanbračne supruge.

Podsjetimo, Pique i Shakira razišli su se prošle godine nakon njegove nevjere s drugom ženom, a on je sreću pronašao s mladom Clarom Chiom Marti. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari i Mario Perčić - 17 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 14 +26 Žanamari i Mario Perčić - 13 Celebrity Svi se pitaju gdje je nestao suprug Žanamari Perčić, jedan citat potaknuo je sumnje na probleme u braku

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Niclas Castell i Janice Griffith - 4 Niclas Castell i Janice Griffith - 1 Niclas Castell i Janice Griffith - 2 Niclas Castell i Janice Griffith - 3 +28 Niclas Castell i Janice Griffith - 5 Celebrity Još se ne zna točno je li i dalje u braku s lijepom voditeljicom, no sad je snimljen na plaži kako ljubi 17 godina mlađu voditeljicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene