A gdje je Mario?

Svi se pitaju gdje je nestao suprug Žanamari Perčić, jedan citat potaknuo je sumnje na probleme u braku

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari i Mario Perčić - 17 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 14 Žanamari i Mario Perčić - 13 Žanamari i Mario Perčić - 12 Žanamari i Mario Perčić - 11 Žanamari i Mario Perčić - 10 Žanamari i Mario Perčić - 9 Žanamari i Mario Perčić - 8 +20 Žanamari i Mario Perčić - 7 Galerija

Žanamari Perčić uvijek je glavna tema medija zbog provokativnih fotografija koje objavljuje, a fanovi su se sada počeli pitati zašto više ne objavljuje fotografije sa suprugom Joshuom Macksom.

Žanamari Perčić svojim golišavim fotografijama redovno zagolica maštu svojim pratiteljima, a nerijetko su tu i snimke i fotografije iz teretane u kojoj provodi puno vremena.

Iako je pratiteljima u fokusu njena fantastična figura i obline, neki su se sada počeli pitati jedno. Naime, Žanamari je od 2014. godine u braku s Mariom Perčićem, poznatijim kao Joshua Macks, a već jako dugo Perčić s njim nije objavila nikakvu fotografiju.

"Gdje je nestao Mario?" pitaju je sada često u komentarima, a Žanamari se na to oglušuje.

Sumnju je potaknula prije nekoliko tjedana kada je objavila priču na Instagramu na kojoj je pisalo: "Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo."

Na događanja također više ne dolazi sa suprugom, ali još ga uvijek prati na društvenim mrežama.

Prije dvije godine za IN Magazin je ispričala kako ju je šest godina mlađi suprug iznenadio za rođendan.

"Maki mi je kupio nešto jako lijepo što si već dugo gledam - jedan sat, ali neću sada o tim materijalnim stvarima, mene moj muž iznenadi svaki dan. Svako jutro već 8 godina s kavom u krevetu i to uvijek kažem u intervjuu kad sam s tobom i nitko nema takvog muža'', rekla je tada.

Zajedničke posljednje fotografije objavila je 2021. godine.

Joshua je također glazbenik, a sa Žanamari je snimio i pjesmu "Pina Colada", a zajedno imaju i kćerkicu Gabrijelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 3 +18 Dino Merlin Celebrity Supruga Dine Merlina nikad se ne pojavljuje u javnosti, no na internetu je osvanula njihova rijetka zajednička fotografija iz šetnje

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 14 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 12 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 +29 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Celebrity Evo zašto Nives Celzijus ne može odvojiti pogled od tijela naše lijepe voditeljice, brutalni badić s prorezima sve je raspametio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene