guza u prvom planu

Opaki motor ostao je u sjeni golišavih i bujnih atributa jedne od najseksi Hrvatica, evo zbog kojih su prizora neki zaključili da savršenstvo ipak postoji!

Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 7 +21 Žanamari Perčić - 6 Galerija

Žanamari Perčić sjela je na motor u minijaturnom bikiniju i pokazala sve svoje atribute, nakon ovih fotografija nikome neće biti lako.

Pjevačica Žanamari Perčić posljednjim je fotografijama doista otežala disanje svakome tko je pogledao ovu objavu, a nitko ne bi očekivao da svojom figurom i dalje može bez daha ostaviti sve koji ju prate, iako smo na njene golišave fotografije navikli.

Ovog puta Žanamari je pozirala pored motora u minijaturnom crnom bikiniju, a njezini atributi jedva su ostali u kupaćem kostimu. Na nekoliko fotografija sjela je na motor dok je na drugima stajala pored i okrenula leđa kameri pa je u prvom planu bila njezina bujna guza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Baš kao i na svaku fotografiju do sada, Perčić je skupila hrpu komplimenata, a svi se mogu sročiti u jedan komentar pratitelja: ''Savršenstvo postoji!''.

Njezina figura vješto je isklesana u teretani u kojoj provodi sate i sate pa joj nije problem skinuti se u badić i pokazati ono na čemu je naporno radila.

"Pa, ja zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko radi fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s tim, ili da liječim komplekse. Bilo mi je bitno zbog mentalnog balansa i svaki dan kad odem u teretanu, nakon ta tri sata napokon se osjećam iznivelirano i onda mogu funkcionirati dalje'', rekla je jednom u In magazinu.

A da se ne može pohvaliti samo izgledom, već i pameću, dokazala je i nedavno rekavši da njezin IQ iznosi 156.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 3 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 4 +27 Ecija i Goran Belošević - 6 Celebrity Ecija Ivušić nasmijala je pratitelje urnebesnom fotkom sa svojim suprugom: ''Nego, u kojem je on mjesecu?''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom +30 Nives Celzijus sa sestrom Mateom Celebrity Nives Celzijus stala na kraj nagađanjima i podijelila radosnu vijest: "Stiže nam bebica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene