Hit!

Ecija Ivušić nasmijala je pratitelje urnebesnom fotkom sa svojim suprugom: ''Nego, u kojem je on mjesecu?''

Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 3 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 4 Ecija i Goran Belošević - 6 Ecija i Goran Belošević - 7 Ecija i Goran Belošević - 5 Ecija i Goran Belošević - 4 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 2 +21 Ecija Belošević Galerija

Ecija Belošević objavila je urnebesnu fotografiju sebe i supruga na kojoj se oboje drže za trbuh pa jedno pitanje uputila pratiteljima.

Ecija Belošević objavila je novu fotografiju sa svojim suprugom Goranom Beloševićem koja je nasmijala njezine pratitelje.

U hladu na jednoj plaži, Ecija i Goran fotografirali su se držeći se svatko za svoj trbuh, a Ecija je pratiteljima uputila jedno pitanje.

''Kome bolje stoji?'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Njezini pratitelji pridružili su se šali.

''Ahahah top! U kojem je on mjesecu?'' upitala ju je prijateljica Žanamari Perčić.

''Top!'', ''Sjajni ste'', ''To je pravi brat, nema labavo…'', pisali su joj u komentarima.

Inače, Goran i Ecija objavili su da čekaju bebu prije nekoliko dana, a čestitke im pristižu još i danas. Međutim, Ecija je otkrila da je njihova sreća bila nakratko prekinuta. Naime, Ecijina trudnoća započela je s blizancima, ali jednom plodu srce je, nažalost, prestalo kucati.

Podsjetimo, Beloševići su se vjenčali prošle godine nakon romantičnih zaruka u Italiji nakon šest mjeseci veze.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom +30 Nives Celzijus sa sestrom Mateom Celebrity Nives Celzijus stala na kraj nagađanjima i podijelila radosnu vijest: "Stiže nam bebica!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Salt Bae Severina i Salt Bae Severina - 3 Severina - 1 +25 Severina - 7 Celebrity Severina objavila prisne fotografije sa svjetski poznatim frajerom kojeg je upoznala na odmoru: "Došao si tiho na prstima..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene