Pa koliko ih ima!

Ecija Belošević pohvalila se kolekcijom badića, a njezin suprug bio je posebno domišljat u odgovoru koji joj je uputio!

Ecija Belošević Ecija Belošević Ecija Belošević/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević Ecija Belošević Ecija Belošević - 8 Ecija Belošević - 7 Ecija Belošević - 6 Ecija Belošević - 5 Ecija Belošević - 4 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 2 +21 Ecija Belošević - 3 Galerija

Ecija Belošević pokazala je dio svoje kolekcije kupaćih kostima pa pitala obožavatelje koji se njima najviše sviđa.

Bivša voditeljica i novinarka Ecija Belošević velika je ljubiteljica badića i posjeduje pravu malu kolekciju, a neke od najdražih pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

36-godišnja Ecija objavila je niz fotografija na kojima pozira u različitim bikinijima i na različitim lokacijama, a za koje je dobila same komplimente.

"Posveta svim mojim badićim (iako ovo nije ni trećina). Koji vam se najviše sviđa", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

U odgovorima je posebno domišljat bio njezin suprug i bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević.

"Meni onaj kožni koji ćeš isfurati ove sezone", odgovorio joj je on.

"Toooo Eci. U Luci vruće i samo kupaći prolaze", "Logično, svi", "Ma svi su savršeni, ali meni slika sedam naj", "Svi su top", "Ljepotice moja", "Wow seksi", "Savršeno", "Prekrasna Ecija", "Auuu ljepote", pohvalili su je obožavatelji.

Ecija se udala za Gorana u rujnu prošle godine na otočiću Vrniku kraj Korčule, nakon što ju je on iznenadio romantičnom prosidbom u Italiji, i to nakon samo šest mjeseci veze.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +12 Zdravko Mamić Celebrity Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene