bez afere i skandala

Supruga Dine Merlina nikad se ne pojavljuje u javnosti, no na internetu je osvanula njihova rijetka zajednička fotografija iz šetnje

Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 1 Armin Durgut/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 3 Dino Merlin Dino Merlin - 8 Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin - 2 +12 Dino Merlin Galerija

Supruga Dine Merlina uglavnom se skriva od očiju javnosti, a uz pjevača je Amela bila i kad je bio još daleko od poznate osobe.

Bosanskohercegovački pjevač Dino Merlin cijeli je život vjeran svojoj supruzi Ameli koja se nikad ne pojavljuje u javnosti, a njihov brak pravi je dokaz ljubavi.

Prije nekoliko godina na internetu je osvanula njihova rijetka fotografija dok su šetali ulicom, a kako Amela izgleda pogledajte OVDJE.

Njihov brak nije obilježio nijedan skandal ili afera, a zajedno su od njegove 17. godine.

"Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine jer smo se zabavljali skoro pet godina", prisjetio se Merlin jednom prilikom za Eksluziv.ba.

No na početku veze nisu im tekli med i mlijeko jer su se Amelini roditelji protivili da budu zajedno, a razlog tome bilo je Dinino siromaštvo dok je ona bila članica ugledne obitelji i studentica arhitekture.

"Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću", otkrio je pjevač.

Anela je ostala uz Dinu i na počecima njegove glazbene karijere kada nije zarađivao ni blizu koliko danas zarađuje, štoviše znao se vraćati kući s turneja bez novčića.

"Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: Jesi li nam šta donio? Nemam za mlijeko. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: Da, donio sam 100 maraka", izjavio je za Ekskluziv.ba.

Unatoč tome što se rijetko pojavljuju u javnosti, Amela i Dino i danas su u sretnom braku i ponosni su roditelji kćeri Naide i sina Hamze.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković - 2 Novak Đoković - 1 Jelena i Novak Đoković Novak i Jelena Đoković - 2 +27 Novak i Jelena Đoković - 1 Celebrity Novak Đoković počastio se vilom s privatnom plažom u Crnoj Gori, pogledajte kako izgleda ovo kameno zdanje koje vrijedi milijune!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 14 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 12 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 +29 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Celebrity Evo zašto Nives Celzijus ne može odvojiti pogled od tijela naše lijepe voditeljice, brutalni badić s prorezima sve je raspametio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene