Oduzima dah!

Novak Đoković počastio se vilom s privatnom plažom u Crnoj Gori, pogledajte kako izgleda ovo kameno zdanje koje vrijedi milijune!

Novak Đoković - 1 Novak Đoković - 1 Grgo Jelavic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković - 2 Novak Đoković - 1 Jelena i Novak Đoković Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 10 Novak i Jelena Đoković - 9 +21 Novak i Jelena Đoković - 8 Galerija

Novak Đoković počastio se luksuznom vilom u Boki Kotorskoj koja ima i privatnu plažu, pogledajte kako njegova nova vikendica izgleda.

Tenisač Novak Đoković kupio je vilu s privatnom plažom u luksuznom naselju Ljuta u Boki Kotorskoj, doznaje Blic.

Srpski tenisač kupio je nekretninu u blizini vile svojega prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da je izabere, a prema pisanju srpskog medija, vila je u odličnom stanju, ali Novak i Jelena žele je urediti po svojoj mjeri te imaju neke posebne zahtjeve, zbog čega sada traju radovi.

Đokovićeva vila slična je drugima u luksuznom naselju Ljuta, a nalazi se na obali mora i ima privatnu plažu.

"To je ogromno imanje s kućom koja ima izlaz na more. Svi ovdje imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje koju ima", potvrdio je izvor za Blic, dodajući kako par želi još više poboljšati izgled vile.

Iako nije poznato koliko je Đoković platio za nekretninu, slična vila njegovog prijatelja Jugoslava Karića vrijedna je 1,3 milijuna eura.

Pošle godine u javnost su dospjele i fotografije njegove kuće u Vojvodini, a Đoković je želio nešto što nitko u Srbiji nema.

"Novak je želio nešto što u Srbiji rijetko tko ima. Naime, pored bazena koji je izgrađen u dvorištu Novak je želio sve nadograditi, pa je tako inzistirao da iznad bazena ima pećinu i vodopad. To je bila Jelenina i njegova zajednička želja. Sve je napravljeno od prirodnog kamena koji je donesen s posebnog mjesta. Odmah pored pećine nalazi se i vodopad, koji je nešto nesvakidašnje na našim prostorima. Šum vode kako pada posebno je opuštajući za Jelenu, koja vodi računa o svakom detalju. Kako bi se njihova djeca tijekom ljetnih dana dodatno zabavila, Đoković je ugradio i tobogan niz koji će se spuštati najmlađi članovi obitelji Đoković", ispričao je za Blic.rs dobro obaviješten izvor te je dodao:

"Susjedi, koji žive malo dalje od Novaka, iznenadili su se kada su vidjeli takvo zdanje. Prvi put su u Srbiji primijetili da netko u svom dvorištu ima pećinu s vodopadom. Sve to je odmah naišlo na pozitivne reakcije te su se mnogi po susjedstvu raspitivali koliko je sve koštalo jer imaju želju napraviti takvo nešto i u svom dvorištu."

Đoković je, podsjetimo, nedavno ljetovao u Dubrovniku i na Korčuli gdje je uhvaćen sa suprugom Jelenom i djecom, a već je otprije poznato da tenisač voli provesti ljeto na moru, a posebno na našoj obali.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 14 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 12 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 +29 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Celebrity Evo zašto Nives Celzijus ne može odvojiti pogled od tijela naše lijepe voditeljice, brutalni badić s prorezima sve je raspametio!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maji Šuput izvirile grudi u neobičnoj haljini, a neki su se i našalili na njezin račun: "Je l' na pravoj strani?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene