''Imali smo priliku...''

Poznato je gdje se Đoković odmara nakon Dubrovnika, a sve je postalo jasno poslije objave ekipe iz jedne konobe: ''Počašćeni smo što nas je posjetio!''

Novak Đoković - 3 Novak Đoković - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković - 1 Novak Đoković - 2 Novak Đoković, Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 6 +21 Novak i Jelena Đoković - 7 Galerija

Novak Đoković s obitelji je donedavno uživao u prekrasnom Dubrovniku, a sada su odlučili malo se odmoriti i na Korčuli.

Novak Đoković trenutno s obitelji boravi na Korčuli, a sve je otkrila konoba "Adio Mare" na svom Instagram profilu.

Podijelili su fotografiju zaposlenika koji je pozirao zagrljen s Novakom, a u opisu su napisali:

"Novaka Đokovića ne treba uopće predstavljati. Imali smo prilike razgovarati o sportu, razmijeniti neke uspomene iz sportskih dana, no isto tako o gastronomiji. Drago nam je da su Novak i njegovo društvo uživali u večeri i počašćeni smo što je posjetio našu konobu."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konoba Adio Mare (@konoba_adiomare)

Da zaboravi na izgubljenu titulu, Novak je obitelj odveo u Lijepu Našu pa su tako prije Korčule uživali u Dubrovniku gdje su uhvaćeni na napuhancu dok su se zabavljali s djecom.

Snimljeni su u opuštenim trenucima u kojima je pao čak i strastveni poljubac.

Inače, Jelena je Novaku najveća podrška u njegovoj karijeri, a u braku su od 2014. godine. Jelena je od Novaka starija 11 mjeseci, a upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina.

Koliko se međusobno podržavaju često pokazuju na društvenim mrežama, a velika podrška Novaku Jelena je bila i na posljednjem Wimbledon turniru gdje je Đoković u finalu izgubio od mladog Carlosa Alcaraza.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Zbog ovih prizora svi se pitaju nosi li Nives donje rublje, a za sve je kriv visoki prorez koji je otkrio više od očekivanog

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene