Skrivena od očiju javnosti!

Pogledajte luksuznu vilu Novaka Đokovića koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, tenisač je pazio na svaki detalj!

Novak i Jelena Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković - 4 Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 1 +21 Jelena Đoković - 6 Galerija

Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Novaka Đokovića u naselju Pavlovcima, okružuje ju zelenilo koje skriva obitelj od znatiželjnih pogleda javnosti.

Oaza mira Novaka Đokovića smještana je u Pavlovcima, živopisnom selu na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume u Vojvodini.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković - 1 ''Ona je ovo učinila mogućim'' Đoković se emotivno zahvalio supruzi koja je zbog njega na sebe preuzela sve uloge u obitelji: ''Dok sam ja stvarao povijest...''

Obitelji Đoković bilo je izuzetno važno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti, piše srpski Blic.

Novak je kuću izgradio na prostoru od nekoliko hektara, a izgrađena je pored jezera. Tenisač je htio svoju obitelj sakriti od znatiželjnih pogleda javnosti, ali ipak na tome području nisu sami.

Kako piše Blic, nekoliko kuća dalje žive i prijatelji obitelji Đoković s kojima se već godinama druže.

Fotografije imanja možete pogledati OVDJE.

"Novak je želio nešto što u Srbiji rijetko tko ima. Naime, pored bazena koji je izgrađen u dvorištu Novak je želio sve nadograditi, pa je tako inzistirao da iznad bazena ima pećinu i vodopad. To je bila Jelenina i njegova zajednička želja. Sve je napravljeno od prirodnog kamena koji je donesen s posebnog mjesta. Odmah pored pećine nalazi se i vodopad, koji je nešto nesvakidašnje na našim prostorima. Šum vode koja pada posebno je opuštajući za Jelenu, koja vodi računa o svakom detalju. Kako bi se njihova djeca tijekom ljetnih dana dodatno zabavila, Đoković je ugradio i tobogan niz koji će se spuštati najmlađi članovi obitelji Đoković", ispričao je za Blic.rs dobro obaviješteni izvor te je dodao:

"Susjedi, koji žive malo dalje od Novaka, iznenadili su se kada su vidjeli takvo zdanje. Prvi put su u Srbiji primijetili da netko u svom dvorištu ima pećinu s vodopadom. Sve to je odmah naišlo na pozitivne reakcije te su se mnogi po susjedstvu raspitivali koliko je sve koštalo jer imaju želju napraviti takvo nešto i u svojem dvorištu."

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella objavila jedan od svojih najprovokativnijih videa: Svi su odmah primijetili da ne nosi grudnjak, ali cijela kombinacija je zapravo poprilično neočekivana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene