neviđeni luksuz

Procurile fotografije skrivenog imanja Novaka Đokovića, jedan detalj posebno je impresivan: "Nešto nesvakidašnje na našim prostorima"

Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Đokovića - 3 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 4 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 3 Novak Đoković, Jelena Đoković - 1 Novak Đoković, Jelena Đoković - 2 +8 Novak Đoković, Jelena Đoković - 3 Galerija

Na društvenim mrežama procurile su fotografije velebnog imanja Novaka Đokovića u Vojvodini koje je inače skriveno od očiju javnosti.

Tenisač Novak Đoković uz pomoć svoje obitelji izgradio je oazu mira u selu Pavlovci u Vojvodini.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

Velebno obiteljsko imanje smješteno je na obroncima Fruške gore i ima direktan pristup Pavlovačkom jezeru te je skriveno zelenilom od očiju javnosti.

No sada su na društvenim mrežama procurile fotografije Đokovićeva dvorišta na kojima se vidi bazen s pećinom i vodopadom.

"Novak je želio nešto što u Srbiji rijetko tko ima. Naime, pored bazena koji je izgrađen u dvorištu Novak je želio sve nadograditi, pa je tako inzistirao da iznad bazena ima pećinu i vodopad. To je bila Jelenina i njegova zajednička želja. Sve je napravljeno od prirodnog kamena koji je donesen s posebnog mjesta. Odmah pored pećine nalazi se i vodopad, koji je nešto nesvakidašnje na našim prostorima. Šum vode kako pada posebno je opuštajući za Jelenu, koja vodi računa o svakom detalju. Kako bi se njihova djeca tijekom ljetnih dana dodatno zabavila, Đoković je ugradio i tobogan niz koji će se spuštati najmlađi članovi obitelji Đoković", ispričao je za Blic.rs dobro obaviješten izvor te je dodao:

"Susjedi, koji žive malo dalje od Novaka, iznenadili su se kada su vidjeli takvo zdanje. Prvi put su u Srbiji primijetili da netko u svom dvorištu ima pećinu s vodopadom. Sve to je odmah naišlo na pozitivne reakcije te su se mnogi po susjedstvu raspitivali koliko je sve koštalo jer imaju želju napraviti takvo nešto i u svom dvorištu."

Jezero je u privatnom vlasništvu, a na imanju koje se prostire na nekoliko hektara nalazi se i vila od oko 1200 kvadrata.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić Miraj Grbić +1 Miraj Grbić Celebrity Supruga omiljenog Čombe pokazala kako je navijala za Vatrene s preslatkom kćeri, prizor je sve rastopio!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 +10 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 7 Celebrity Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene