Kakva raskoš!

Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Novaka Đokovića i supruge Jelene: Sadrži sve, od teretane pa do wellness-centra!

Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 3 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković - 3 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 1 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 2 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 3 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 4 Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković - 6 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Đokovića - 2 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Đokovića - 3 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Đokovića - 4 +8 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Galerija

Novak i Jelena Đoković žive u raskošnoj vili u Marbelji, koja sadrži čak tisuću kvadrata i malo koga ostavlja ravnodušnim.

Srpski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena u svojem domu uživaju u pravom luksuzu. 

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Riječ je, naime, o vili čije imanje sadrži 3500 kvadratnih metara, a ima i mnoge opuštajuće sadržaje, kao što su: teniski teren, teretana, stol za biljar, igraonica te wellness-centar, a ima i osam kupaonica, devet spavaćih soba i terasu s pogledom na more. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
dpmu už 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Prema španjolskim medijima, Novak je ovu vilu unajmljivao za 10.000 eura tijekom pandemije koronavirusa jer je u njoj provodio vrijeme s obitelji.

Svima se jako svidjela, pa je Đoković odlučio kupiti tu vilu i biti njezin ponosni vlasnik. Kupio ju je po cijeni od deset milijuna eura. 

Unutrašnjost vile možete pogledati OVDJE.

Novak i Jelena, koji su u braku od 2014. godine, imaju još i sina Stefana, no on im se ovaj put nije pridružio.

Đoković je ove godine morao propustiti Australian Open jer mu je odbijena viza za ulazak u zemlju, a o izostanku s US Opena oglasio se na svojem službenom profilu na Twitteru.

"Nažalost, neću se natjecati ove godine u New Yorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mojim obožavateljima za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam čuvati formu i optimizam i veselim se novim natjecanjima. Vidimo se uskoro", objavio je Đoković.

Wimbeldon pak nije preskočio te ga je i osvojio, a nakon toga je posjetio Dubrovnik sa svoja dva mlađa brata, Markom i Đorđem.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 5 +16 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner s dečkom priredila show na Jamajci, prolaznici su zastajali i snimali ih mobitelima!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +11 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon dugo vremena, a povod joj je dala voljena osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene