reketi su uvijek tu

Novak Đoković uhvaćen u rijetkim trenucima s obitelji, pogledajte kako provodi vrijeme dok propušta US Open!

Novak Đoković, Jelena Đoković - 6 Novak Đoković, Jelena Đoković - 6 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković, Jelena Đoković - 1 Novak Đoković, Jelena Đoković - 2 Novak Đoković, Jelena Đoković - 3 Novak Đoković, Jelena Đoković - 4 Novak Đoković, Jelena Đoković - 5 Novak Đoković, Jelena Đoković - 6 Novak Đoković, Jelena Đoković - 7 Novak Đoković Novak Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram) +3 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Galerija

Novak Đoković snimljen je za vikend na Adi Ciganliji u Beogradu, gdje je uživao sa suprugom Jelenom i njihovom kćerkicom Tarom.

Iako je u tijeku teniski turnir US Open, srpski tenisač Novak Đoković ostao je u Beogradu jer mu je onemogućen ulazak na teritorij SAD-a zbog toga što nije cijepljen protiv koronavirusa.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

A dok propušta posljednji Grand Slam ove sezone, uživa u rijetkim trenucima sa svojom obitelji.

Tako su ga za vikend fotografi uhvatili na Adi Ciganliji u društvu supruge Jelene, kćerkice Tare i njihova psića. Novak je snimljen dok je iz automobila vadio loptu i neizbježne teniske rekete, pa se može zaključiti da su zajedno proveli sportsko popodne.

Novak i Jelena, koji su u braku od 2014. godine, imaju još i sina Stefana, no on im se ovaj put nije pridružio.

Đoković je ove godine morao propustiti i Australian Open jer mu je odbijena viza za ulazak u zemlju, a o izostanku s US Opena oglasio se na svojem službenom profilu na Twitteru.

"Nažalost, neću se natjecati ove godine u New Yorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mojim obožavateljima za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam čuvati formu i optimizam i veselim se novim natjecanjima. Vidimo se uskoro", objavio je Đoković.

Wimbeldon, pak, nije preskočio te ga je i osvojio, a nakon toga je posjetio Dubrovnik sa svoja dva mlađa brata, Markom i Đorđem.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser - 1 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser - 6 Brendan Fraser - 7 +15 Brendan Fraser - 8 Nekad i sad Nekad mišićavog ljepotana teško je prepoznati poslije velike transformacije, dugo se skrivao iz mučnih razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene