paze na sve!

U obitelji Đoković strogo je zabranjena jedna namirnica, a evo čime je Novak mijenja kada je se zaželi!

Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 8 Novak i Jelena Đoković - 9 Novak i Jelena Đoković - 10 +23 Novak i Jelena Đoković - 11 Galerija

Novak Đoković nikad dosad nije htio javno progovoriti o tome je li vegan ili vegetarijanac.

Srpski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena teže zdravoj prehrani pa su zbog toga posebno morali izbaciti jedan sastojak.

Novak je jednom prilikom za regionalne medije otkrio kako je njegova prehrana utemeljena na biljnim namirnicama. Zbog toga bračni par u svojim jelima ne koristi šećer.

U njihovu ručku većinom se nalazi tjestenina ili rezanci, a u pitanju su, naravno, one bezglutenske.

Kada je riječ o slatkišima, Đoković je ispričao jednu anegdotu koja mu se dogodila 2012. godine na turniru u Australiji. 

"Nakon osvajanja turnira jako mi se jela čokolada pa sam je otvorio i uzeo samo jednu kockicu. Nakon toga uvijek na turnire nosim datulje."

Također, od voća rado jede i banane, a svaki dan obvezno unosi dvije žličice meda od manuka.

Njihova prehrana prepuna je orašastih plodova i sjemenki. Tako je Jelena nedavno objavila pripremu za jedan zdravi kolač pa poručila pratiteljima kako je dobro poigravati se namirnicama.

Inače, Đokovići trenutačno s djecom uživaju u Dubrovniku, gdje su ih fotografi uhvatili na napuhancu. 

Jelena je Novaku najveća podrška u njegovoj karijeri, a u braku su od 2014. godine. Jelena je od Novaka starija 11 mjeseci, a upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina.

Koliko se međusobno podržavaju, često pokazuju na društvenim mrežama, a velika podrška Novaku Jelena je bila i na posljednjem Wimbledonu, gdje je Đoković u finalu izgubio od mladog Carlosa Alcaraza.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 2 +25 Jelena Perić - 4 Celebrity Gledali smo je u našem hit-showu, nakon čega je doživjela i ljubavni brodolom, a sada mami uzdahe fotkama s ljetovanja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 +25 Georgina Rodriguez - 5 Celebrity Ronaldova Georgina objavila snimku koje bi se većina slavnih dama posramila, a zbog toga je sada svi hvale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene