Uhvatili su vremena i za poljubac!

Tko ne bi htio ovako cool roditelje? Pogledajte kako su Đoković i supruga uživali u morskim radostima s djecom, za ljetovanje su odabrali našu obalu!

Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 1 Grgo Jelavic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 10 Novak i Jelena Đoković - 9 Novak i Jelena Đoković - 8 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 4 +20 Novak i Jelena Đoković - 3 Galerija

Novak i Jelena Đoković uživali su na velikom napuhancu s djecom u Dubrovniku, a u našoj galeriji pogledajte kako su se ovi veseli roditelji zabavljali s mališanima u moru.

Tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković ekskluzivno su uhvatili fotografi na odmoru u našem najjužnijem gradu Dubrovniku.

Na velikom šarenom napuhancu na moru, Novak i Jelena zabavljali su se sa svojim sinom Stefanom i kćerkom Tarom, trčali i skakali u more. Dok su njihovi roditelji izvodili razne akrobacije i zezali se, djeca su se cijelo vrijeme smijala i promatrala ih, a sudeći po fotografijama koje možete vidjeti u našoj galeriji, Novak i Jelena su itekako fora roditelji.

U jednom su trenu čak uspjeli i uhvatiti vrijeme za sebe i izmijeniti par poljubaca, a sve to uhvatili su vješti fotografi.

Inače, Jelena je Novaku najveća podrška u njegovoj karijeri, a u braku su od 2014. godine. Jelena je od Novaka starija 11 mjeseci, a upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina.

Koliko se međusobno podržavaju često pokazuju na društvenim mrežama, a velika podrška Novaku Jelena je bila i na posljednjem Wimbledon turniru gdje je Đoković u finalu izgubio od mladog Carlosa Alcaraza.

Da zaboravi na izgubljenu titulu, Novak je obitelj odveo u Lijepu našu, a ove fotografije dokaz su da se itekako dobro opuštaju.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Niclas Castell - 1 Niclas Castell - 2 Niclas Castell - 3 Niclas Castell - 4 +24 Niclas Castell - 5 Celebrity Zgodna brineta bila je glavni fokus poznatog umjetnika i očito je uživala u njegovu društvu, no sve zanima što će na to reći njegova supruga?

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Vendela Maria Kirsebom - 5 Vendela Maria Kirsebom - 3 Vendela Maria Kirsebom - 4 Vendela Maria Kirsebom - 2 +17 Vendela Maria Kirsebom - 1 Nekad i sad Nije bilo reklame u kojoj se ova ljepotica 90-ih nije pojavila, zavela je i nekad najpoželjnijeg neženju, a evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene