razvukli osmijehe

Novak i Jelena Đoković na putovanju izgledaju zaljubljenije nego ikad: "Volim što se volite!"

Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 5 Jelena i Novak Đoković - 4 Jelena i Novak Đoković - 3 Jelena i Novak Đoković - 1 Jelena i Novak Đoković - 6 Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 4 Jelena Đoković - 1 +17 Novak i Jelena Đoković - 7 Galerija

Jelena Đoković pohvalila se na svom Instagram profilu novom fotografijom sa suprugom Novakom pa otkrila gdje se nalaze.

Srpski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena uživaju u Švicarskoj, a to su dokazali novom zajedničkom fotografijom na kojoj ne skidaju osmijeh s lica.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

Pozirali su tijekom šetnje u ležernim kombinacijama, a u opisu je Jelena stavila mnoštvo emotikona srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

"Kako sladak par", "Ljubav je u zraku", "Volim što se volite", "Predivni ste", "Izgledate odlično, uživajte", "Super grad", samo su neki od komentara.

Jelena je nedavno objavila i jedan videozapis za koji su imali poseban povod, a to je Novakov 378. tjedan na vrhu ATP liste koji je bračni par proslavio tortom i plesom u njihovom dnevnom boravku.

Podsjetimo,  u braku su od 2014. godine te imaju sina Stefana.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić- poplava i oluja Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +31 Luka Nižetić - 3 Celebrity Luka Nižetić zatekao se u nevremenu kakvo se ne viđa često, i obožavatelji se zabrinuli: "O moj Bože!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene