ovo je urnebesno

Ronaldova Georgina objavila snimku koje bi se većina slavnih dama posramila, a zbog toga je sada svi hvale!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 6 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 5 +19 Georgina Rodriguez - 4 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je svoju urnebesnu snimku kojom je ponovno osvojila simpatije javnosti.

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez u posljednje vrijeme često je na meti kritika, no sada je ponovno uspjela osvojiti simpatije javnosti.

Georgina je na svojem profilu na Instagramu objavila snimku na kojoj je poklapaju valovi, a zbog urnebesnih prizora u drugi je plan pala i njezina bujna pozadina koju je pokazala u badiću s tangama.

"Kad misliš da si nepobjediva", napisala je u opisu snimke kojom je nasmijala sve redom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Sviđa mi se što je ovo podijelila. Većina slavnih dama nikad ne bi objavila ovakve trenutke", "Ovo je tako prirodno i simpatično", "Bravo, Georgina", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Georgina i Ronaldo nedavno su punili medijske stupce napisima o prekidu, a pisalo se da se on umorio od njezina neprestanog trošenja novca. No njihove romantične fotografije s ljetovanja potvrdile su da se i ovaj put radilo samo o glasinama, koje ih prate još od početaka njihove veze.

Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prošle godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji došla na koncert privatnim avionom, a luksuzne prizore zasjenilo je nešto što joj je izvirilo iz topića!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 8 +25 Renata Končić Minea - 7 Celebrity Minea u bikiniju pokazala nikad bolju figuru, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti: "Neka svijet vidi prirodnu ljepotu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene