uspoređuju je sa svjetskom zvijezdom

Gledali smo je u našem hit-showu, nakon čega je doživjela i ljubavni brodolom, a sada mami uzdahe fotkama s ljetovanja!

Jelena Perić Jelena Perić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 5 Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 1 +19 Lucija Lugomer i Jelena Perić Galerija

Jelena Perić objavila je fotografije s ljetovanja na kojima je pokazala besprijekornu figuru u bikiniju.

Influencerica Jelena Perić trenutno uživa na ljetovanju u Postirama na Braču, odakle se oglasila i na svojem profilu na Instagramu.

"Život na otoku", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u plićaku u crnom bikiniju i sa šeširom na glavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

"Zgodna", "Prekrasna", "Savršena", neki su od komplimenata koje je dobila, a prije toga je sve očarala i u zelenom badiću, na fotkama kojima je otkrila i da joj društvo na odmoru pravi sinčić Teo.

Influencerica je sina dobila s bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem, s kojim je prošle godine prekinula zaruke i to nedugo nakon što smo je gledali u showu "Ples sa zvijezdama".

Jelena je, inače, jedna od naših najuspješnijih i najdugovječniji influencerica, a često je zovu i hrvatskom Kim Kardashian, zbog velike sličnosti sa svjetski poznatom starletom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji došla na koncert privatnim avionom, a luksuzne prizore zasjenilo je nešto što joj je izvirilo iz topića!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 8 +25 Renata Končić Minea - 7 Celebrity Minea u bikiniju pokazala nikad bolju figuru, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti: "Neka svijet vidi prirodnu ljepotu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene