kao rihanna i lady gaga

Dino Merlin iznenadio neobičnim modnim dodatkom o kojem se priča poslije njegova nastupa na Kopaoniku

Dino Merlin Dino Merlin Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin - 1 Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +8 Dino Merlin Galerija

Dino Merlin za nastup na Music Week festivalu na Kopaoniku odabrao je zanimljiv i upečatljiv modni dodatak.

Pjevač Dino Merlin bio je jedan od izvođača na festivalu Music Week koji se održao na Kopaoniku, a tamo je sve iznenadio svojim modnim odabirom.

Pogledaj i ovo Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 11 Ostaje još jedna večer! Dino Merlin održao je treći spektakularni koncert u Areni Zagreb, na pozornici mu se pridružio poznati regionalni šarmer!

Iako je poznat po svojem specifičnom stilu odijevanja, ovaj je put obukao klasično crno odijelo i bijelu košulju, a istaknuo se neobičnim modnim dodatkom.

Naime, Dino je nosio naočale s ručkama u obliku kandža, a radi se o dizajnu Anne-Karin Karlsson, čije komade nose i svjetske zvijezde poput Rihanne, Lady Gage i Ushera. Cijena Dininih naočala je 995 eura, a kako mu stoje, možete vidjeti na posljednjoj fotografiji iz galerije objavljene na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kopaonik Music Week (@musicweekfestival)

Inače, sarajevski glazbeni čarobnjak krajem prošle godine doživio je još jedan veliki trijumf u svojoj bogatoj i impresivnoj umjetničkoj karijeri, kada je do posljednjeg mjesta rasprodao slavnu arenu u središtu Beča - Wiener Stadthalle. Radi se o kulturnom i kultnom centru Austrije u kojem su nastupali i Rolling Stonesi, Elton John, Metallica, Prince, Queen, Bob Dylan, U2, Coldplay, Beyonce i još mnogi drugi, a Dino je zasad jedini glazbenik s ovih prostora koji je ondje nastupio.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +5 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tom i Suri Cruise - 3 Tom i Suri Cruise - 2 Tom i Suri Cruise - 4 Tom i Suri Cruise - 1 +17 Suri Cruise - 1 Celebrity Nije vidio kćer već deset godina i bio je bijesan kada su rekli da ju je napustio, ali ne želi biti dio njezina života

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene