Emotivno priznanje

Shakira konačno otvorila dušu pa u bombastičnom intervjuu otkrila detalje kraja veze s Piqueom: ''Preko medija sam doznala...''

Shakira - 2 Shakira - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 1 Shakira - 4 Shakira - 2 Shakira - 1 Shakira Shakira i Lewis Hamilton - 3 Shakira i Lewis Hamilton - 4 Shakira i Lewis Hamilton - 5 Shakira i Lewis Hamilton - 1 Shakira i Lewis Hamilton - 1 +20 Shakira Galerija

Više od godinu dana nakon što su Shakira i Gerard Piqué objavili da se rastaju kolumbijska zvijezda prisjetila se još jedne poteškoće koju je proživjela u isto vrijeme.

U novom intervjuu za magazin People en Español, Shakira se osvrnula na saznanje da ju je Piqué izdao nedugo nakon što je njezin otac William Mebarak Chadid završio u bolnici zbog teškog pada.

Shakira je otkrila kako joj je majka Nidia Ripoll Torrado bila ''partner u zločinu", a tata najbolji prijatelj kada se prisjetila incidenta.

"Otišao je u Barcelonu kako bi me utješio nakon što sam bila obuzeta tugom zbog rastanka", rekla je Shakira.

"Dok je bio na Milanovoj prvoj pričesti, teško je ozlijeđen u nesreći. Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznavala da su me izdali dok je moj tata bio na intenzivnoj.''

Prisjetila se kako je mislila da neće preživjeti teškoće: "Čovjek kojeg sam najviše voljela u životu, moj otac, ostavljao me kad sam ga najviše trebala. Nisam mogla razgovarati s njim, niti otići mojoj najboljoj prijateljici za savjet koji mi je bio toliko potreban."

Opisujući Chadidov proces oporavka, Shakira je rekla da je bio vrlo težak i spor, ali ga je pohvalila kao divnog čovjeka i karaktera koji je sve iznenađivao svojom snagom.

"Jednom je prebolio COVID, dvije nesreće, jednu upalu pluća i pet operacija— sve to u 91. godini života, u manje od šest mjeseci. Moj tata je najveći primjer otpornosti, a moja majka je bila uz njega svaki dan i noć", nastavila je.

Mjesecima nakon što je objavila svoj razlaz od Piquéa, Shakira je izdala pjesmu s argentinskim producentom Bizarrapom pod nazivom "BZRP Music Session #53", koji je sadržavao specifične tekstove o njihovom razlazu, posljedicama razlaza i trenutnoj djevojci nogometne zvijezde, Clari Chia Marti.
U intervjuu je Shakira priznala i da je vrlo uzbuđena zbog pjesama koje će izdati, a koje će sadržavat sve ono kroz što je prošla u posljednji godinu dana.

"Prošla sam kroz poricanje, bijes, bol, prihvaćanje, tugu, nadu, prijevaru, ponovno nadu, uzbuđenje. Toliko emocija i osjećaja koji se ponekad čine pomiješanim, koji kao da nisu mogli koegzistirati u meni. Uspjela sam sve raspetljati samo kroz svoje pjesme i bolje razumjeti samu sebe", rekla je.

Podsjetimo, zbog svega što ju je tištilo, Shakira je prije nekoliko mjeseci odlučila sa sinovima Sashom i Milanom odseliti u Miami, a njezin bivši partner i dalje je glavna tema medija sa svojom novom djevojkom Clarom.

Ipak, šuška se da je i Shakira krenula dalje te da je zavela vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona s kojim je viđena već nekoliko puta.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku s mamom Blertom Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 1 +25 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Celebrity Instagram djevojke novog igrača Hajduka vrvi golišavim fotografijama, pogledajte zašto je ova ljepotica postala prava atrakcija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene