Proganjao ih je

Piqueu i njegovoj mladoj Clari je prekipjelo: Stigli su na sud, evo zbog čega su se odlučili na ovaj potez!

Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique - 1 Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti +21 Gerard Pique - 2 Galerija

Gerard Pique i njegova partnerica Clara Chia Marti tužili su fotografa koji ih je proganjao za ekskluzivne fotografije, a po dolasku na sud nisu prošli nezapaženo.

Gerard Pique i Clara Chia Marti viđeni su kako ulaze na sud da bi svjedočili protiv fotografa Jordija Martina kojeg su optužili za proganjanje. Od suca su zatražili zabranu prilaska ovog fotografa koji je slavni par proganjao preko svake mjere, zbog čega su se i odlučili na ovakav potez.

Kad su dolazili na sud ispred su ih čekali brojni novinari koji su ih fotografirali, ali i koji su pokušali dobiti koju izjavu.

Međutim, na njih se nisu obazirali već su samo nijemo prošli pored okupljenih novinara držeći se za ruke i ne želeći ništa komentirati.

Prema glasinama koje su se pojavile na španjolskoj kolumni Vanitatis, problemi Piquea i Clare s paparazzo fotografom Jordijem Martinom počeli su nakon što ih je on prvi puta snimio. Par tvrdi kako su se osjećali progonjeno, zbog čega su zatražili zabranu prilaska Martinu, koji im ne smije prići na manje od 3000 metara.

Par tvrdi da im je uznemiravanje zakompliciralo živote zbog čega se osjećaju nesigurno i tjeskobno. Martin je pak s druge strane pred sudom ustvrdio kako ga Pique ne može smisliti jer je u boljim odnosima sa njegovom bivšom životnom partnericom Shakirom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Rupena - 2 Vanja Rupena - 6 Vanja Rupena - 7 Vanja Rupena - 4 +13 Vanja Rupena - 3 Nekad i sad Pamtite ovu predivnu Hrvaticu? Bila je Miss Hrvatske 1996., a evo gdje je nestala i što radi otkako se povukla iz javnosti!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Saulino - 32 Paola Saulino - 25 Paola Saulino - 21 Paola Saulino - 20 +31 Ivana Knoll - 2 Zanimljivosti Suparnica Ivani Knoll? Evo tko je zgodna brineta koja je napravila pravu pomutnju na tribinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene