Isplivala i fotka!

Shakira se vratila na mjesto s kojeg je pobjegla od starog života, a razlog je svima poznati frajer s kojim je povezuju?

Shakira Shakira Shakira/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira i Lewis Hamilton - 4 Shakira i Lewis Hamilton - 5 Shakira i Lewis Hamilton - 1 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 3 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 1 Shakira i Tom Cruise - 3 Shakira i Tom Cruise - 2 +20 Shakira i Tom Cruise - 1 Galerija

Shakira je snimljena s Lewisom Hamiltonom u Barceloni, i to nakon što je pratila njegovu utrku Formule 1, čime se i sama pohvalila.

Nakon što je napustila Barcelonu i sve ružno ostavila iza sebe, Shakira se u taj grad vratila nakon samo dva mjeseca, a čini se kako je za to imala i poseban povod.

Pogledaj i ovo Shakira i Lewis Hamilton - 1 Hm, hm... Dok svi šuškaju o Shakiri i Cruiseu, paparazzi su pjevačicu snimili na jahti s drugim svima dobro poznatim frajerom!

Shakira se na svom profilu na Instagramu pohvalila kako je uživala na utrci Formule 1, među čijim je vozačima i Lewis Hamilton, s kojim je mediji sve više povezuju, i to nakon što su nekoliko puta viđeni zajedno.

"Lijepo se vratiti u Barcelonu", napisala je uz fotografiju koju je objavila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Prvi put su snimljeni kako se druže sredinom svibnja u Miamiju na njegovu brodu te na večeri, a sada su se na društvenim mrežama pojavile njihove fotografije iz jednog kafića, na kojima Lewis sjedi pokraj kolumbijske pjevačice i grli je dok se ona smješka. 

Shakira je ranije tog dana pratila utrku iz lože na tribinama, gdje je poglede je privlačila u majici ispod koje nije nosila grudnjak, a bila je s nekoliko prijatelja. Prva utrka Formule 1 na kojoj se pojavila bila je ona u Miamiju, na kojoj je snimljena u društvu glumca Toma Cruisea, koji je navodno jako zagrijan za nju, no onda se ispostavilo da je Lewis pravi razlog zašto je bila tamo, a sada se i vratila u španjolsku prijestolnicu.

Shakira se nedavno preselila u Miami nakon što je postigla dogovor o skrbništvu nad sinovima koje dijeli s bivšim partnerom Gerardom Piqueom, koji ju je ostavio zbog mlađe djevojke Clare Chije Marti. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +25 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević ponosno istaknula obline u uskoj haljini poslije incidenta s prolaznicom koja ju je komentirala: "Je l' ono netko reko da je debela?"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Arianna Ajtar - 2 Arianna Ajtar - 1 Arianna Ajtar - 3 Arianna Ajtar - 1 +10 Arianna Ajtar - 2 Celebrity Nakon uloge u hit-seriji priznaje samo luksuz, a Instagram joj vrvi prizorima zbog kojih je prati pola milijuna ljudi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene