Samo uživa!

Nakon uloge u hit-seriji priznaje samo luksuz, a Instagram joj vrvi prizorima zbog kojih je prati pola milijuna ljudi!

Arianna Ajtar Arianna Ajtar Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Arianna Ajtar - 2 Arianna Ajtar - 1 Arianna Ajtar - 3 Arianna Ajtar - 1 Arianna Ajtar - 2 Arianna Ajtar - 8 Arianna Ajtar - 11 Arianna Ajtar - 9 Arianna Ajtar - 10 Arianna Ajtar - 7 +4 Arianna Ajtar - 6 Galerija

Arianna Ajtar pokazala je bujne obline na Barbadosu, kamo je stigla proslaviti djevojačku večer i vjenčanje svoje prijateljice Francesce Britton.

Britanska glumica i bivša zvijezda serije "Krunidbena ulica" (Coronation Street) Arianna Ajtar podigla je temperature na jednoj od plaža Barbadosa, gdje trenutačno uživa.

27-godišnja Arianna pozornost prolaznika, ali i paparazza privukla je svojim oblinama koje je istaknula u zlatnom bikiniju, a svi su se divili i njezinoj liniji. Na Barbados je stigla zbog vjenčanja svoje prijateljice i menadžerice Francesce Britton, a pridružili su joj se i Molly-Mae Hague te Tommy Fury

Na svom je profilu na Instagramu objavila fotografije s djevojačke večeri, a na njima su u prvom planu izložene njezine obline u minijaturnim bikinijima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ari (@arianna_ajtar)

Arianna je glumila u "Krunidbenoj ulici" od 2018. do 2019. godine, a nakon što se proslavila, živi luksuznim životom. Viđena je kako uživa na Ibizi, u Cannesu, Dubaiju, na Kreti i u Parizu, a ostvarila je i uspjeh nakon što je pokrenula vlastiti modni brend Mars The Label.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +25 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević ponosno istaknula obline u uskoj haljini poslije incidenta s prolaznicom koja ju je komentirala: "Je l' ono netko reko da je debela?"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 4 +21 Bianca Censori - 4 Celebrity Ispod ove bizarne haljine krije se nova supruga poznatog glazbenika, ovako odjevena privlačila je poglede pri ulasku u crkvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene