Baš uživaju!

Crnogorski šarmer raznježio je pratitelje rijetkom fotografijom s kćeri koju ima s bivšom suprugom, evo kako se priprema za novu sezonu najgledanije domaće serije!

Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Nika Barišić, Momčilo Otašević Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Stjepan Perić +20 Momčilo Otašević - 8 Galerija

Momčilo Otašević pokazao je kako uživa u godišnjem odmoru od snimanja serije ''Kumovi'', a na jahti je zaplovio s kćerkicom Mašom i podijelio njihovu zajedničku fotografiju.

Naš glumac Momčilo Otašević pokazao je kako uživa u godišnjem odmoru na snimanju od serije ''Kumovi'', a njegova nova objava na Instagramu raznježila je fanove.

Momčilo je odmarao na garnituri jahte sa svojom kćerkicom Mašom te noge odmarao na rubu jahte, a u krilu mu je ležala Maša te su oboje gledali u njihove ruke koje su bile spojene u zraku. Mala Maša proslavila je peti rođendan, a to je obilježio i Momčilo opisom fotografije. Lokacija fotografije otkrila je da se nalaze u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, točnije u Boki Kotorskoj. 

''5! M&M'', napisao je kratko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Njegovi pratitelji u komentarima su nahvalili predivnu vezu oca i kćeri.

''Predivni ste! Samo uživajte!'', ''Mala je baš slatka, a vi ste simpatični!'', ''Duše moje mile, predivni ste, ljubim vas'', ''O kako divna slika, ljubav oca i kćeri'', samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Momčilo je Mašu dobio u braku s glumicom Jelenom Perčin, a osim Maše imaju i sina Jakšu.

Podsjetimo, početkom ove godine Jelena je objavom na Instagramu potvrdila da se ona i Otašević razvode nakon pet godina braka. Zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo" 2016. godine. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

Inače, Momčilo trenutno snima i treću sezonu hit-serije ''Kumovi'' koja uskoro kreće s prikazivanjem.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić, Ante Mihić (FOTO: Instagram) Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 +24 Lana Klingor Mihić - 2 Celebrity Lana Klingor Mihić proglasila svoj službeni početak ljeta u vatrenom izdanju: "Maco, goriš!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 7 Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Celebrity Pogledajte kako je Severina ispunila sinovu želju, preslatka je dok obavlja svoj zadatak: "Pa kakva bih ja to bila mama..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene