Potvrdila njezina majka

Shakira objavila emotivan video u kojem ocu ljubi noge, a posjetila ga je i osoba kojoj se ona nije nadala: "Mi smo još uvijek obitelj"

Shakira Shakira Shakira/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira - 4 Shakira - 3 Shakira - 2 Shakira i Gerard Pique Shakira - 2 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 1 +9 Shakira i Gerard Pique - 4 Galerija

Shakira je objavila emotivan video u kojem ljubi noge ocu, koji je završio u bolnici nakon ozbiljnih zdravstvenih problema.

Shakira je na svojem profilu na Instagramu objavila emotivan video u kojem svom ocu, 91-godišnjem Williamu Mebaraku Chadidu, ljubi i vježba bolesne noge u bolnici te time ganula tisuće svojih pratitelja.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

"Život je nešto što se događa između posjeta bolnici i kostima za Noć vještica", napisala je Shakira uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Španjolski mediji prenijeli su vijest kako je Shakirina oca u bolnici posjetio i njezin bivši partner i nogometaš Gerard Pique, što je potvrdila majke pjevačice Nidia Ripoll, a što je iznenadilo njezine obožavatelje s obzirom na to da bivši partneri navodno nisu u dobrim odnosima.

"Mi smo još uvijek obitelj", izjavila je za magazin Hola! te dodala kako je William stabilno, ali još nije poznato kada će biti pušten kući.

Vijest da je u bolnici objavila je Shakira na Instagramu, i to nakon što se bio zarazio koronavirusom, a potom je završio i na nekoliko operacija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

  1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate - 2 Christina Applegate - 1 Christina Applegate - 3 Christina Applegate i Brad Pitt - 1 +11 Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Nekad i sad Omiljenu slatkicu zbog teške dijagnoze danas rijetki prepoznaju: "Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se pohvalila luksuznim smještajem kojim ju je iznenadio njezin Nenad, pogledajte raskoš u kojoj borave u Dubaiju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene