čeka se njezin potez

Piqueovoj djevojci nude milijun dolara za samo jednu fotografiju, a dobila je i primamljivu ponudu za priču o Shakiri?

Clara Chia Marti i Gerard Pique Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 +14 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Galerija

Clari Chiji Marti navodno je ponuđeno milijun dolara za jednu jedinu fotografiju.

Djevojka Gererda Piquea (36), Clara Chia Marti (23), privlači veliku pažnju javnosti otkako se umiješala u nogometašev prekid s pjevačicom Shakirom (46).

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

Par vješto čuva detalje svoje veze daleko od očiju javnosti zbog čega je interes za njima još veći, a sada se šuška i da Clari zbog toga pristižu razne novčane ponude.

Pema pisanju španjolskih medija, navodno je već ranije dobila primamljivu  ponudu za priču o Shakiri, a sada joj nude čak milijun dolara za samo jednu njezinu fotografiju u kupaćem kostimu.

Kako piše Essentially sports, paparazzi je već mjesecima neuspješno pokušavaju uhvatiti u takvom izdanju i spremni su, ako je potrebno, platit čak i više od milijuna samo kako bi se dokopali željene fotografije.

Sve to moglo bi dovesti i do povećanja medijskog interesa za Claru, nakon što se doznalo da se već dosta teško nosi s neželjenom popularnošću.

Naime, španjolski novinar Saul Ortiz nedavno je otkrio da je Clara morala potražit psihološku pomoć nakon što ju je Shakira prozvala u pjesmi.

"Trebalo joj je utočište jer njezino mentalno stanje nije dobro. Nije lako biti 23-godišnja djevojka o kojoj razgovara cijela Španjolska i svijet. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje", izjavio je Ortiz za španjolski Marcu.

"Zaustavljaju je na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu. Svi je prepoznaju, a ona je poprilično sramežljiva djevojka", istaknuo je.

Shakira je Claru prozvala i u intervjuu koji je krajem veljače dala za meksičku televiziju Canal Estrellas.

"Za žene koje ne podržavaju druge žene rezervirano je posebno mjesto u paklu", oštro je izjavila pjevačica, koju je Pique varao s Clarom dok su još bili u vezi.

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju sinove Milana i Sashu, a par nikada nije stao pred oltar.

Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju, koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier +13 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene