Poput zaljubljenih tinejdžera

Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 7 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 8 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 9 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 10 Gerard Pique i Clara Chia Marti +19 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Galerija

Gerard Pique i Clara Chia poput zaljubljenih tinejdžera prošetali su ulicama Barcelone, a nezgoda koju je Clara doživjela sve je nasmijala.

Gerarda Piquea do prije nekoliko tjedana rijetko smo mogli vidjeti zajedno s njegovom novom partnericom Clarom Chiom nakon što je potvrđeno da su njih dvoje u vezi već mjesecima.

Pogledaj i ovo Gerard Pique ''Shakiri se ovo sviđa'' Pogledajte ovaj urnebesni Piqueov pad s pozornice, nije dugo trebalo da postane meta komentara na internetu!

A nakon što je prije nekoliko dana kuću napustio u automobilu, par je sada i prošetao ulicama Barcelone držeći se za ruke te je žurno hodao poput nekih tinejdžera.

Na ulicama ih je presreo novinar Europa Pressa, a golupčići su nasmijani od uha do uha odgovarali na pitanja novinara.

Osvrnuli su se i na navodne priče da je Clara imala napadaj panike zbog cjelokupne situacije, a evo što je na to rekao Pique.

"Napadaj tjeskobe? Napadaj tjeskobe? Imati napadaj tjeskobe je komplicirano. Molim vas, stvarno", nasmijao se Gerard Pique na pitanje novinara.

I dok je Pique bez previše obaziranja hodao kamo je krenuo, Clara je sramežljivo hodala iza njega držeći ga za ruku te se sakrivala ispod sunčanih naočala. Međutim, dok se skrivala i bježala od kamere, doživjela je malu nezgodu pa se zabila u jumbo plakat, a Pique nije mogao suzdržati smijeh te je novu djevojku zagrlio i smijao se njezinoj nespretnosti.

Njihov videozapis možete pogledati OVDJE.

Par ne skriva svoju sreću te koliko su zaljubljeni, a čini se da im je konačno pojavljivanje u javnosti veliko olakšanje nakon mjeseci skrivanja i šuškanja otkako se pročulo da nogometaš prekida sa Shakirom zbog nevjere u vezi.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 1 +3 Camila Cabello - 4 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija našla se na meti zlih komentara, no jednom je izjavom postala uzor ženama koje su opterećene ovim sitnim nedostacima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene