Nisu mogli pobjeći

Paparazzi uhvatili Piquea i novu djevojku prvi put nakon Shakirine osvete, njihovi izrazi lica sve govore!

Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Shakira i Gerard Pique +17 Shakira i Gerard Pique - 4 Galerija

Gerard Pique i Clara Chia Marti snimljeni su zajedno u Barceloni dok je Shakira slavila 46. rođendan.

Španjolski nogometaš o kojem se ovih dana najviše priča Gerard Pique snimljen je sa svojom novom djevojkom Clarom Chijom Marti u Barceloni, dok je njegova bivša Shakira slavila svoj 46. rođendan.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Paparazzi su 36-godišnjeg Gerarda i 23-godišnju Claru Chiju uhvatili u vožnji, a to je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon što je on vezu potvrdio na svom profilu na Instagramu, ali i nakon što je Shakira objavila osvetničku pjesmu posvećenu upravo njima. Golupčići su snimljeni dobro rasploženi i sa širokim osmijesima. Clara je pogled sakrila iza bijelih trendi naočala, dok je on na glavi nosio tamnu kapu, no blicevima fotoaparata nisu mogli pobjeći.  

Otprilike u isto vrijeme, samo na drugom mjestu, Shakira se pojavila nasmiješena na svom balkonu, pozdravljajući obožavatelje i fotografe koji su se tamo našli povodom njezina rođendana.

Slavni par razišao se u lipnju 2022. godine nakon 12-godišnje veze i to nakon što je pjevačica shvatila da joj je bio nevjeran, a ona je sve to otkrila u svojoj novoj pjesmi. Par dijeli dvojicu sinova, Milana i Sashu, a pred oltar nikada nisu stali. Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 1 +18 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Nekad i sad Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll u sićušnom bikiniju zaplesala na narodnjake pa obznanila novu odluku: ''Samo za vas svaki tjedan ću...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene