Ništa od ljubavi?

Glumačka legenda dobila je neugodnu odbijenicu od Shakire: ''Bila je fina jer ga ne želi osramotiti, ali...''

Shakira i Tom Cruise Shakira i Tom Cruise Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Tom Cruise - 5 Shakira i Tom Cruise - 4 Shakira i Tom Cruise - 3 Shakira i Tom Cruise - 2 Shakira i Tom Cruise - 1 Shakira i Tom Cruise - 3 Shakira i Tom Cruise - 2 Shakira i Tom Cruise - 1 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 5 +20 Shakira i Lewis Hamilton - 4 Galerija

Shakira je prije određenog vremena viđena s Tomom Cruiseom, a pjevačica se sada, navodno, glumca ne može riješiti.

Shakira navodno nije zainteresirana za romantičnu vezu s Tomom Cruiseom unatoč glasinama o paru koje su kružile posljednjih tjedana.

Pogledaj i ovo Shakira i Lucien Laviscount Preboljela Piquea? Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

Dvojac je viđen zajedno na utrci Formule 1 Grand Prix u Miamiju ranije ovog mjeseca, a odmah potom krenule su glasine kako će se među njima roditi nešto više. Međutim, nedavno se tvrdilo da je Tom iznimno zainteresiran Shakiru i očajnički želi spoj sa zvijezdom iako je ona navodno usredotočena na svoju obitelj umjesto da trenutno izlazi s nekim, pišu strani mediji.

Magazin Heat navodi da je Shakira molila Toma da prestane flertovati s njom. Objavljeno je da se dvije slavne osobe poznaju godinama, ali da nisu provodile vrijeme zajedno.

"Otišao je uvjeren da imaju povezanost koju trebaju graditi", rekao je izvor.
Navodno je Tom razgovarao s prijateljima o tome, ali Shakira ne osjeća isto.

Izvor je rekao da je Shakira jednostavno bila prijateljski nastrojena i pozirala za fotografije s Tomom.

Izvor je dodao: "Ona ga ne želi osramotiti ili uzrujati, ali nema nikakve privlačnosti ili romantike s njezine strane, samo prijateljstvo. Polaskana je, ali nije zainteresirana".

''Tom je bio stvarno fin i ona je uživala u njegovom društvu, ali trenutno nije usredotočena na izlazak s njim ili bilo kim drugim. Ima puno toga i zasad je fokusirana na svoju djecu i karijeru. Shakira je vidjela internetske glasine da joj se Tom upucava, ali misli da je to smiješno jer jednostavno nije istina. Bilo joj je zabavno dok su se družili, ali to je sve'', rečeno je.

Izvori su zatim rekli da je pjevačica trenutno na pauzi nakon što je njezina 11-godišnja veza s nogometašem Gerardom Piqueom završila u lipnju prošle godine te joj uzrokovala brojne glavobolje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 +25 Ecija Ojdanić - 4 Celebrity Ecija Ojdanić pokazala lijepu kćer, za to je imala specijalan razlog, a svi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 +18 Marko Ciboci i Franka Batelić Zanimljivosti Pogledajte dijelove luksuzne vile Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, našla se u opasnoj konkurenciji za nagradu najljepše u prošloj godini!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene