''Srećom imam tebe''

Ponosni Houdek objavio fotografiju svoje kćeri, imao je i razlog zbog kojeg ju je javno nahvalio: ''Izrasla je u pravu ljepoticu!''

Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek - 2 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek na Eurosongu 2017. Jacques Houdek na Eurosongu 2017. In Magazin, Jacques Houdek - 6 Jacques Houdek u emisiji Zdravlje na kvadrat Jacques Houdek u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Jacques Houdek u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Jacques Houdek u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Jacques Houdek Jacques Houdek +15 Jcques Houdek Galerija

Jacques Houdek podijelio je fotografije svoje kćerke Sofie koja je bila na vrlo važnom događanju u svom životu, evo kako se djevojka sredila za svoju maturalnu večer.

Naš pjevač Jacques Houdek podijelio je fotografiju svoje kćeri Sofie iza koje je vrlo važan dan u životu, njezina maturalna večer.

Ponosni tata podijelio je nekoliko fotografija svoje kćeri i obitelji, a lijepa djevojka za maturalnu večer odlučila se na plavu nijansu svoje odjevne kombinacije, ali i frizure. Tako je Sofia nosila plavi kombinezon, plavi make up i imala je plavu kosu ukrašenu plavim cirkonima.

Da bi se uskladili s njom, Jacquesova supruga Brigita također je odjenula plavu haljinu, a sin David nosio je plavu majicu.

A svojoj kćeri Houdek je posvetio i emotivan opis.

''Sofi, najveća ljubav tatina. Da, daaa, moja Sofi je odrasla u predivnu djevojku i proslavila maturalnu večer. Beskrajno sam ponosan jer je dobra dušica, skromna, radišna i ponizna, a istovremeno vesela, životno poletna i tinejdžerski simpatična, baš onako kako treba biti u tim divnim godinama. Srećom imam tebe, moja djevojčice, i želim ti da budeš zdrava i sretna na svome životnom putu i sa svojim budućim odabirima. Mama i tata su tu uvijek uz tebe'', pisalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Ponosni roditelji s kćerkom su nazdravili i pićem što je ona zabilježila kamerom, a na Jacquesovoj objavi u komentarima su pristizale čestitke na ovu važnu večer u životu svake osobe.

Houdek inače rijetko objavljuje fotografije sa suprugom i djecom jer svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, međutim u nekim njemu bitnim i posebnim trenucima ipak napravi iznimku.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson i Jessi Lawless - 1 Jenna Jameson i Jessi Lawless - 2 Jenna Jameson i Jessi Lawless Jenna Jameson i Jessi Lawless +21 Jenna Jameson - 11 Celebrity Plavuša za kojom su patili muškarci diljem svijeta udala se za ženu, kaže da je sa suprotnim spolom ranije bila samo zbog jednog razloga!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 10 Damiano David i Giorgia Soleri Martina Taglienti - 2 Martina Taglienti - 4 +14 Martina Taglienti - 1 Celebrity Fatalni pobjednik Eurosonga uhvaćen u preljubu? U javnost je procurio video na kojem ljubi drugu djevojku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene