Bilo im je rajski!

Jacques Houdek podijelio je vrlo rijetku fotografiju sa suprugom: "Zadnji dan odmora..."

Jacques Houdek i supruga Brigita Jacques Houdek i supruga Brigita Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 3 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 4 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 5 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 6 In Magazin: Jacques Houdek - 5 In Magazin: Jacques Houdek - 6 In Magazin: Jacques Houdek - 7 IN magazin: Jacques Houdek - 8 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 1 +22 Jacques Houdek - 2 Galerija

Jacques Houdek pohvalio se svojim pratiteljima kako s obitelji ljetuje na Dugom Otoku te im obznanio kako su dani odmora bili upravo - rajski!

Pjevač Jacques Houdek sa suprugom Brigitom i djecom uživa u posljednjim danima odmora na Dugom Otoku.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Objavio je zajedničku fotku sa Brigitom na kojoj poziraju zagrljeni i dobro raspoloženi, a iza njih se nazire plavo more. 

Jacques je na sebi imao crvenu kratku majicu, crne kratke hlače i crni šešir dok je njegova bolja polovica pozirala u bijelo-crnoj marami ispod koje se navirao crni badić, a u ruci je držala slamnati šešir. 

"Zadnji dan odmora, za sada - rajski!", napisao je pjevač u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Pratitelji su mu odmah nizali pozitivne komentare ispod posta:

"Uživajte dragi ljudi", "Prekrasni", "Sladak par", "Vidjela sam vas još dok niste bili u braku", "Lijepi moji".

Houdek rijetko objavljuje fotografije sa suprugom i djecom jer svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, međutim u nekim njemu bitnim i posebnim trenucima ipak napravi iznimku.

Nedavno je objavio fotku svog sina Davida i psa pa je napisao: "Moji dečki".

Pjevačica Ivana Kindl upoznala je Jacquesa i Brigitu koji su u braku već 16 godina, a zajedno imaju sina Davida i kćerku Sofiju.

''Za mene je to bila ljubav na prvi pogled, ali je bio i jedan stav ne, ne ona je jedostavno nedostižna, ona nikad neće bit sa mnom i onda sam zauzeo jedan stav koji nije bio suze i to nego čak sam se postavio prema njoj hladno'', prisjetio se.

Što pjevač misli kako ga je Brigita doživjela prvog puta...

''Ona je mene doživjela vjerojatno grozno na prvu kao bahatog, a to je zapravio bio mojoj obrambeni mehanizam, kad se okrenula i rekla ja sam Brigita ja sam bio gotov'', ispričao je Houdek.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 4 Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 3 +26 Nikolina Pišek - 5 Celebrity Nikolina Pišek pohvalila se figurom u badiću: ''Prstohvat smijeha, pokoji mokar poljubac, udaljeni lavež i evo uspomene''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene