emotivna objava

Shakira nakon ljubavnog brodoloma podijelila vrlo zanimljiv tekst: "Čak i kada vas ne poštuju, ne zaboravite svoju vrijednost"

Shakira sa sinovima Shakira sa sinovima Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira sa sinovima Shakira sa sinovima Shakira i Rafael Nadal - 1 Shakira i Rafael Nadal - 2 Gerard Pique i Shakira Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 4 Shakira - 1 Shakira - 2 +12 Shakira - 3 Galerija

Shakira je na svom Instagram profilu podijelila vrlo zanimljiv post koji je privukla pažnju javnosti.

Pjevačica Shakira iznenadila je svoje pratitelje novom objavom na Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

Naime, podijelila je stihove u kojima je na svoj način iznijela mišljenje o periodu koji je iza nje. 

"Čak i ako su nam rane još svježe, vrijeme ima kirurške ruke. Čak i ako nas je netko izdao, moramo nastaviti vjerovati ljudima. Čak i kada vas ne poštuju, ne zaboravite svoju vrijednost. Jer mnogo je više dobrih ljudi nego loših. I mnogo je više empatičnih nego ravnodušnih. Malo je onih koji će nas napustiti, a mnogo je više onih koji će biti na našoj strani", stajalo je na početku.

"Naše suze nisu uzaludne, one natapaju tlo našeg budućeg proljeća i čine nas humanijima, tako da čak i sa slomljenim srcem možemo nastaviti voljeti", dodala je za kraj Shakira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

"Ti si jedna od dobrih osoba", "Ovo je prekrasno", "Ganula si mi srce", "Nemoj gubiti nadu, unatoč boli nastavi voljeti i jednom će se naći prava osoba za tebe", "U najboljoj si fazi života, Bog sigurno ima veliki blagoslov za tebe i tvoju divnu djecu", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod posta.

Inače, prije nekoliko tjedana Shakira i Pique susreli na sudu kako bi riješili dogovor oko podjele skrbništva nad sinovima. Piqué je navodno dozvolio pjevačici da se s djecom preseli u Miami, kako bi izbjegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španjolskoj.

Podsjtimo, Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja prošle godine. Zajedno su bili 12 godina, no nikad nisu stali pred oltar.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Kristijan Babić Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić - 1 Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić - 2 +19 Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić - 3 Celebrity Jeleni Perčin ovo je drugi razvod, a prije nego što se udala za devet godina mlađeg Momčila, šuškalo se da ljubi starijeg političara!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 1 +16 Lepa Brena - 4 Celebrity Pogledajte kako Lepa Brena uživa dok putuje, pohvalila se luksuzom kakav se ne viđa svaki dan!

Ubrzo je u medije isplivala informacija o Piqueovoj novoj djevojci, o kojoj se zna da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović i Lina Shokh - 2 Celebrity Pa, kakvo tijelo Zlatan ima! Golišavi Ibrahimović u 42. godini ponosno se šepurio po plaži

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput pokazala kako je izgledalo Bloomovo prvo šišanje: "Prva profi frizura pa sam jako važan!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene