više nema skrivanja

Pique odveo mlađahnu djevojku na romantično putovanje i upoznao je s obitelji, a Shakira je za to vrijeme snimljena s njihovim sinovima

Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira sa sinovima Shakira sa sinovima Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Clara Chia Marti +8 Gerard Pique Galerija

Gerard Pique s djevojkom Clarom Chiom Marti posjetio je Prag, a pridružili su im se i njegov brat sa suprugom, dok je za to vrijeme Shakira s njihovim sinovima bila u Rimu.

Nogometaš Gerard Pique (35) i njegova nova djevojka Clara Chia Marti (25) podigli su svoju vezu na novu razinu.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Pique je odveo Claru na romantični put u Prag, a pridružio im se i njegov brat Marc sa suprugom Mariom Valls. Novopečeni par u Pragu su ulovili fotografi pred hotelom u kojem su odsjeli, a snimljeni su u trenucima nježnosti.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Piqueova bivša, pjevačica Shakira, za to je vrijeme s njihovim sinovima Milanom i Sashom posjetila RIm, a ni oni na putovanju nisu uspjeli pobjegli fotografima.

Shakira i Pique postigli su dogovor o skrbništvu nad djecom početkom studenog, a o svemu su se oglasili u zajedničkom priopćenju.

"Postigli smo dogovor koji jamči dobrobit za našu djecu koji će biti sudski ratificiran kao dio formalne procedure. Naš glavni cilj je osigurati im zaštitu i vjerujemo da će se naša privatnost biti poštovati. Cijenimo pokazani interes i nadamo se da će naša djeca moći nastaviti živjeti u privatnosti i sigurnom i mirnom okruženju", poručili su.

Španjolski medij objavili su i kako će Shakira sa sinovima odseliti u Miami, gdje je živjela dugo godina i gdje ima obitelj, a Gerard će s njima provoditi 10 dana mjesečno i blagdane.

Podsjetimo, Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja. Zajedno su bili 12 godina, no nikad nisu stali pred oltar.

Ubrzo je u medije isplivala informacija o Piqueovoj novoj djevojci, o kojoj se zna da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 +4 Mila Horvat - 2 Celebrity Mila Horvat provodi se u Katru u društvu nepoznatog muškarca, je li to misteriozni Španjolac s kojim je godinama u vezi?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene