Uspjela ga oraspložiti

Pique u suzama pohitao k mlađahnoj djevojci, ljubila ga je i grlila, a ovaj put im ni kamere nisu smetale

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti Clara Chia Marti Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Clara Chia Marti +13 Gerard Pique Galerija

Gerard Pique oprostio se svog nogometnog kluba Barcelone, a utjehu je potražio u zagrljaju svoje nove djevojke Clare Chije Marti.

Španjolski nogometaš Gerard Pique obasipao je svoju djevojku Claru Chiju Marti nježnim poljupcima i zagrljajima, nakon emotivnog oproštaja od svoje Barcelone i posljednje utakmice koju je odigrao proteklog vikenda.

Pogledaj i ovo Gerard Pique i Clara Chia Marti Nije joj lako Piqueova nova djevojka opet se našla na udaru kritika, no ono što joj sada zamjeraju nema veze sa Shakirom!

Budući da mu je preostalo više od godinu dana ugovora u katalonskom klubu, 35-godišnji Gerard je šokirao nogometni svijet prije tjedan kada je najavio da će prekinuti svoju svoju sportsku karijeru. A nakon što je održao emotivni govor pred navijačima na Camp Nou, snimljen je kako ga na tribinama tješi njegova nova 23-godišnja djevojka.

Gerard je tako pokazao je da nema više namjeru skrivati novu vezu, nakon što je njegova ljubav s pjevačicom Shakirom došla kraju nakon 11 godina, čak ni u društvu sinova koje je dobio s njom, a koji su također bili na očevoj oproštajnoj utakmici.

Nježni trenutak snimile su kamere španjolske sportske televizije i snimku objavile na Twitteru.

"Prvi poljubac Gerarda Piquea nakon što su mu odali počast. Srednji branič je ovaj poseban dan podijelio sa svojim najdražima", piše uz video. Komentator je uživo rekao kako je par shvatio da ih snima, no nastavili su se grliti.

Podsjetimo, Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja. Zajedno su bili 12 godina, no nikad nisu stali pred oltar, a imaju i dvojicu sinova, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

Ubrzo je u medije isplivala informacija o Piqueovoj novoj djevojci, o kojoj se zna da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat +6 Mila Horvat - 4 Celebrity Mila Horvat iznenadila golišavom fotkom na društvenim mrežama, u badiću pokazala da je itekako u formi!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 12 +10 Anđela Šimac - 9 Celebrity Sinjska manekenka potezom prema bivšem dinamovcu s kojim ima dijete potaknula nagađanja o njihovu odnosu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene